Enigma Enigma

DEM SOKYRA

2019-11-14 10:54:41 eye-2 3610   — comment 0

Ігор Коломойський хоче, щоб Україна померла.

Сьогодні відомий "бізнесмен та патріот" заявив світові свою позицію щодо того, який курс має обирати Україна, в кого брати гроші і кому їх віддавати. Що ж. Дякуємо за щирість.

Насправді ні.

Ігор Коломойський заявив що ми повинні відмовитися від МВФ і «позичити грошей у Росії». Сама фраза звучить так:

«Ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян. Я думаю, що вони з радістю нам їх дадуть».

А тепер послухайте уважно, дорогі читачі. Особливо ті, які мають хоч якісь сумніви щодо Коломойського. Я вам поясню РІЗНИЦЮ між грошима Росії та грошима МВФ.

МВФ дає нам гроші, щоб наша країна ставала кращою. Щоб ми робили європейські реформи та не були як Росія. Децентралізація, очищення банківського сектору від банків-смітників, реформа публічних закупівель, реформа корпоративного управління державних підприємств. Ось для чого МВФ дає нам гроші. «На, Україна, візьми ці гроші, купи собі гарні реформи та професійних керівників».

Росія ж навпаки — дає нам гроші, щоб ми не змінювались. Щоб все залишалося як є. Ось вам кілька мільярдів, щоб відмовились від НАТО, ось 10 мільйонів на удари по опозиції, ось вам Чорноморський флот, ось вам дешевий газ (насправді, ні). Тільки будьте з нами та не розвивайтесь. Це в кращому випадку. Росії ЗРУЧНО домовлятися за долю цілої країни з маленькою групою олігархів і топ-чиновників.

Це бажання ПОВНІСТЮ збігається з бажанням Коломойського. Тому ми й бачимо заклики відмовитися від поганого МВФ та позичити грошей в хорошої Росії. Нам знову пообіцяють дешевий газ та намалюють золоті гори. Останній раз Україна повелася на такі казки у 2010 році. Через 4 роки ми опинилися без грошей, з російськими військами на Донбасі, 13 тисячами вбитих українців та «схудли» на 7% територій. Яких ще вам, бл*дь, стратегічних партнерів не вистачає?

Росія — це СМЕРТЬ України. Відмова від реформ це СМЕРТЬ України. Повернення Приватбанку Коломойському це СМЕРТЬ України. Коломойський – це СМЕРТЬ України.

Коломойському глибоко наплювати. На Європу, на США, на успішні закордонні реформи, які зміцнять нашу державу. Він не стане захищати цю Україну.

«Російські танки будуть розміщені біля Кракова та Варшави. Ваше НАТО буде мочити штанці та купляти памперси», - це ще одна його цитата. Коломойський витре ноги об бажання українців бути частиною Європи та НАТО, бути в безпеці та просто гідно зароблять.

Ви повинні зрозуміти — Коломойському наплювати в якій країні жити. Розвалиться Україна на дві частини, хоч на три — йому НА-ПЛЮ-ВА-ТИ. Його хвилюють тільки гроші та контроль. Він уже домовився з Росією, і тепер хоче втягнути владу в цей договір.

Ми В ЖОДНОМУ РАЗІ не повинні цього допустити, якщо хочемо, щоб Україна збереглась як країна. Ми за це билися на Майдані, на Сході, б’ємось на акціях, в судах та інтернеті. Наша країна страшно, в хорошому сенсі, змінилася. На нас не дивляться як на дикунів закордоном та не плутають з росіянами, нас знають та поважають, ми стали суб’єктом, і не лише на міжнародній арені. Багато ненависних українцям речей вже в минулому. Але й багато чого доведеться ще позбутися. Наприклад, Коломойського для початку.

Саме тому Партія «Демократична Сокира» веде війну з Коломойським. Нам не наплювати. Ось головне. Ми – Україна, а не він. Ми вимагаємо від Президента України Зеленського позбавити Коломойського українського громадянства та нехай котиться під три чорти. Ми боремось за незалежність НБУ та ПриватБанку. Ми робимо відомим усіх «шісток» Коломойського, які за кілька тисяч доларів руйнують те, що створювалось роками. Ми НЕ ХОЧЕМО, щоб ця людина хоч якось впливала на Україну. Тому що він ворог. Разом з Росією.

І нехай обоє забираються геть.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma