Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2019-06-08 21:40:14 eye-2 847   — comment 11

Їм потрібно знищити Україну

До написання цієї статті мене підштовхнув допис на Facebook головного редактора львівської міської газети "Ратуша" Миколи Савельєва.

Микола Савельєв 

ПОЛІТИЧНА дилетантська КОНСПІРОЛОГІЯ.

ПІНЧУК - це КУЧМА. Призначення Кучми в Мінськ - це домовленість Пінчука із командою ЗЕЛЕНСЬКОГО. ПІНЧУК - це ВАКАРЧУК. Поява ВАКАРЧУКА на парламенських виборах - це теж домовленість ПІНЧУКА з командою ЗЕЛЕНСЬКОГО.. Чому ВАКАРЧУКА не запустили на президенські вибори? ЦЕ теж була домовленість ПІНЧУКА з командою ЗЕЛЕНСЬКОГО: Тоді існувала небезпека, що він забере голоси не тільки в ПОРОШЕНКА, а й в самого ЗЕЛЕНСЬКОГО.Тепер розклад помінявся.

Це - мої власні здогади і експрес -аналіз. Наскільки вони згодом підтвердяться - побачимо найближчим часом. І не тіште себе міфами та ілюзіями - нас це вже не раз приводило до нищівних поразок.

Микола САВЕЛЬЄВ, есквайр.

Мій коментар:

На жаль, не тільки Пінчука! Минулорічна конспіративна зустріч у Львові в форматі Садовий, Фрідман, Вакарчук свідчить про глобальну антиукраїнську змову, учасниками якої є кремль, контрольовані ним "українські" олігархи, певні особи чи кола осіб у США (швидше всього, з ліберал-демократично-культмарксистського табору) та Європі. Їхнє бачення нового світового порядку не передбачає наявності України, як такої!

Їм мало вкрадених і інвестованих по світах сотень мільярдів доларів, їм потрібно знищити Україну!

Що дає підстави говорити про наявність такої змови? - Уся логіка подій останнього часу! Унісон олігархічних телеканалів та кандидатв у нищенні позасистемного для них Петра Порошенка. Аналогічні вкиди в західній демо-ліберальній пресі. (Згадаймо хоча би програний ВВС судовий процес, а скільки подібних "качок" залишилися без відповіді!) 

Щодо наявності "західнього" елементу в цій комбінації, згадаймо хоча би політику "умиротворення" агресора часів президенства Обами, де санкційна політика та підтримка України практичними кроками вибивалася виключно завдяки жорсткій позиції республіканців. 

Ситуація виглядає більш ніж сумно. Інтереси олігархічної камарильї знову збіглися з інтересами кремля та світової закуліси, як це вже не раз було в перенасиченій трагедіями українській історії. (Досить згадати поділ нашої території між окупантами після І та ІІ Світових воєн та визнання СССР Сполученими Штатами відразу після Голодомору.)

Те, чого москва не змогла добитися військовою агресією, зробили розпропаговані нею та союзними їй олігархічними телеканалами українські вибоці, проголосувавши за коломойсько-кремлівську маріонетку на виборах президента України.

Ті самі, хто грабував Україну 23 роки її незалежного існування, нищачи її виробничий та людський, у першу чергу - інтелектуальний, потенціал, знову повертають собі втрачену 5 років тому владу. Пост президента вони вже отримали. На черзі - Верховна Рада, яка силою збігу обставин лишилася останнім владним бастіоном українства. Отримання ставлениками олігархів у ній більшості означатиме повернення коломойським, пінчукам, ахметовим, новінським, фрідманам іже з ними повноти політичної влади в Україні.

Далі - перспектива відкочування назад за всіма параметрами зі всіма ознаками реваншу промосковських сил аж до фактичного статусу малоросійського федерального округу московії. Повірте, це не жахалки, це проста констатація реального стану справ в Україні.

Тому не варто вестися на солодкі співи "прозахідних" сирен у вигляді Голосу, Самопомочі, Громадянської позиції, Батьківщини тощо, не говорячи вже про регіонально-опоблоківську промосковську банду. Всюди там стирчать одні й ті самі охігархічні вуха, як не Коломойського, то Пінчука, як не Пінчука, то Фрідмана, як не Фрідмана, то Новінського як не Новінського, то Ахметова, що в кінцевому підсумку оначає той же самий кремль.

З метою недопущення розпорошування голосів всім, кому не чужа ідея української національної державності, треба об'єднатися довкола Європейської солідарності Петра Порошенка, яка взяла чіткий курс на оновлення партійних рядів і задекларувала виразно національно-республіканську ідеологію й програму  та опору на громадський сектор.

Так зберігаємо шанс якщо не на більшість у Верховній Раді, то хоча би - на створення в ній потужної проукраїнської опозиці з "блокуючим пакетом" для недопущення змін до Конституції щодо курсу на ЄС та НАТО.

Що ж робити тим, хто не може подолати антипатію до Порошенка, проектуючи її на його політичну силу? Маєте можливість вибору, проголосувавши за "Свободу" з її союзниками. 

Надзвичайно важливо також не допустити взаємопоборювання, а тим більше - взаємоочорнювання проукраїнських політичних сил та мажоритарних кандидатів.

Нам протистоять надзвичайно потужні явні та замасковані вороги й противники. Недооцінювати їх не маємо права. Пам'ятаймо однак велику істину: сатана страшний доти, доки невидимий! На світлі він стає смішним та жалюгідним!

Тримаймося! Єднаймося! Слава Україні!

P. S. Mason Lemberg

Почитав коменти Притули, почитав пости друзів з приводу Притули, проаналізував події останніх днів, маю що сказати:

Коли через декілька років ми з вами будемо виживати в напівзруйнованих містах Малороського федерального округу СССР або скитатися, просячи милостиню, десь в підворотнях Вроцлава чи Бухаресту, не спішіть винуватити в цьому 73% населення, яке проголосувало за реванш.

Подякуйте собі, своїм ідолам.
Одним за те що імітували діяльність нічого не роблячи вже 1,5 місяці після виборів. Продовжуючи не чути людей і не говорити з ними.
Іншим за те, що не могли приборкати свої амбіції, будучи не спроможними ні на що.

Подякуйте за це й собі.
За те, що в епоху реваншу ви продовжували жити в світі рожевих єдинорогів, розказуючи за якусь реформаторську проєвропейську команду Вакарчука та Притули, яка зробить вам реформи. І віддаючи свій голос за рожеву мрію, замість прагматичного вибору тих, хто в епоху реваншу зможе тебе захистити.

Бо чим, власне, ваш вибір відрізняється від вибору 73% Зелі, за спиною якого пройшло купа мразоти?
Ви знову за спиною одного чи двох людей готові провести до влади купу, як мінімум, невідомих людей.
Бо чим 1 голос Юрчишина, який 5 років готував реванш, а тепер став літсом Голосу, став гіршим ніж 1 голос Вакарчука? Його кнопка буде вирішувати так само як кнопка Вакарчука чи Притули. А інші 20 голосів хто?

Ви знову, після Самопомочі і 95 кварталу, ведетеся на ту саму блдську казку про "нові обличчя", приводячи до влади артістів, клоунів, психіатрів, будь-кого, тільки не фахових людей.Хто ж ті реформи буде робити?

Ви, взамін за одне "припинити стріляти" від Зелі обираєте інше "припинити стріляти" від Вакарчука. А чим вони відрізнються?

Ви знову застосовуєте подвійну логіку. Обираєте Вакарчука нібито за якісь реформи і тому що вірите рейтингам, що він пройде, але не бачите, що якщо Вакарчук і пройде, то буде в глибокій опозиції і не буде ніяких реформ від співаків і артістів Вакарчука. А буде потакання спробам "припинити стріляти", які приведуть до окупації.

Я не проти того, щоб Вакарчук пройшов у ВР, але я проти того, щоб він пройшов туди ціною голосів ПП. Кожен, хто голосував за Порошенка повинен й далі голосувати за партію Порошенка. 
Бо про Малороський федеральний округ я зовсім не жартую.

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma