Enigma Enigma

BlackPR

2024-06-16 06:57:07 eye-2 4465   — comment 0

  ІНІЦІЯЦІЯ ЕКСПЛЬОЗИВИ

 

  

  Діти мої, я навчу вас жити так, як живе брусок тринітротолуолу в той момент, коли спрацьовує детонатор!

  Це єдиний спосіб життя, якщо ви дійсно хочете жити, а не скніти у безвісті. Великі люди є великими не тому, що надто розумні, але саме тому, що їх життя було вибухом серед сірої череди буденності. Чим гучніший цей вибух, чим яскравіший спалах - тим довше пам,ятатимуть і частіше згадуватимуть про нього. Не обов,язково при цьому заливати половину світу кров,ю - хоча жорстоких пам,ятають довше. Махатма Ганді прожив не менш яскравіше життя, як Чінгісхан та Гітлер, хоча і був їхньою абсолютною протилежністю. Але кого краще знають? Ось чому я вчу вас, діти мої!

  Всі ідеї давно вже розібрані, обіграні і зшельмовані. Залишилася єдина, що дійсно вабить людей і навколо якої точаться дискусії, яку намагаються переукроїти та підігнати на хибні фігури... Незрівнянне Світло Аріани мерехтить в пітьмі богів істинних та ложних. Це Світло сяє десь далеко і близько. Це його прагнуть зголоднілі по святій правді люди, бо лише Світло Аріани може відповісти нам на споконвічні питання: "Хто ми? Звідкіля ми? Куди ми йдемо?"

  Відкиньте, діти мої, всі теорії - бо вони всі хибні. Відкиньте всі докази логіки - бо логіка викривлена. Залиште собі інтуїцію та голос крові - бо це єдиний дороговказ до джерела Істини Незрівнянного Світла Аріани! Спричиніться до вибуху своєї енергії і живіть цім вибухом, бо це і є - ЖИТТЯ. Ніхто не знає - буде воно коротким чи довгим, проте єдиною умовою є надзвичайність. Ніцше під поняттям "надлюдина" мав якраз саме це - коли сенсом життя стає вибух.

  Нехай ваші особисті імена загубляться у мороці століть - залишиться ваша справа, про яку пам,ятатимуть доти, доки живе людство. Наші горді предки пронесли світло Аріани по всьому світові, створивши величні цивілізації. Без цього вибуху людство так і залишилося би у первісному стані або потонуло б у крові незчисленних кривавих жертв зпацифікованих істот, що називали б себе "людьми", не маючи на це жодної підстави.

  Ті, хто має в жилах хоча би одну краплю арійської крові, здатен бути гідним своїх святих предків. Він здатен вибухнути від детоную чого проміння Незрівнянного Світла Аріани. Він здатен ЖИТИ. Було б бажання...

  І саме тому я вчу вас, діти мої:

  - Будьте вибухівкою серед "людей", бо десь поміж ними може знаходитись ще вибухівка, і вона здетонує від вашого вибуху - і тоді ви побачите не "людей", а Людей. Інертні маси бездумного "електорату" вирішують долі народів лише при т.зв. "демократії", де від їхніх голосів залежить склад тимчасових зверхників. Звичайним в цій системі є те, що маси продажні і обирають тих, хто їм наобіцяє нездійсненного, щоби потім кинути якогось недоїдку зі столу своїх холопів. Маси шаліють від цього і втрачають залишки розуму: "Хоч і краде, але ділиться!"

  Чим більше люду ви розбудите власним прикладом, тим скоріше можна буде змінити цю огидну систему панування жлобів та свинопасів. Вас не буде багато - але ви будете. І ви повинні накинути свою думку тій інертній масі, щоби вона колись проголосувала за вас раз і назавжди.

  Я вчу вас, діти мої, не спочивати на лаврах, не зупинятися на досягненному. Без жодного жалю викидайте, мов попіл з пічки, зі свого середовища тих, хто не витримав Світла Аріани і згас. Завжди йому знайдеться заміна. Бо якщо згаслі залишаться серед вас, то ви теж згаснете. Згаслі, якщо їх не відкидати, катастрофічно швидко збільшуються у числі. Настає момент, коли вони починають витісняти вас, поступово обіймаючи одну керівну посаду за другою. Так вже було безліч разів, діти мої - вивчайте історію якнайретельніше!

  Я вчу вас ніколи не зупиняти експансію на Всесвіт. Бо він також має бути вашим. Вам самим буде гидко дивитись на метушіння й копошіння хробаків на гноєвищі, що ці хробаки погордливо називають "демократією". Але і на гноєвищі трапляються перлини. І вони наслідуватимуть вам. Всесвіт великий, діти мої, тож часу і можливостей для вашої творчості завжди вистачатиме. Це є те, що триватиме Вічність! Хіба ви не хочете бути Митцями Вічності?!!

  Тому я і вчу вас, діти мої, як бути вибухом. Бо правдивість та істина ніколи не співіснують з брехнею та кривдою. Чисті думки, фанатичний розум, швидка реакція на події - ось що дає життя, осяяне Незрівнянним Світлом Аріани! Моральні чесноти не є правдивими, коли вони викладені у будь-якій ідеї в її талмудах. Я вчу вас, діти мої, не чеснотам - ви придбаєте їх і без мене. Я вчу вас - подоланню лжечеснот. Єдині заповіді, що гідні наслідування - це заповіді, які йдуть від Незрівнянного Світла Аріани.

  Ідеалізм, фанатизм, Орден - ось потрійна дороговказівна зоря у пітьмі сучасності. Йдіть на неї, діти мої, це шлях щастя і горя, життя і смерті. Це - наш шлях!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma