Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-14 13:12:09 eye-2 4462   — comment 0

Іронії продовжуються?

Основна стаття за першими висновками щодо першої, відкриваючої фази вирішального періоду третьої української війни за незалежність ще трохи попереду. Але вже не можна: неможливо не відзначити нові й чергові іронії часу. Збіги, такі собі.

Майже в той самий час коли мудрі та всезнаючі представники певної важливої розвідувальної організації роздають вдумливі міжнародні інтерв'ю про стратегічний розвиток подій у далекому майбутньому, починається новий масштабний наступ супротивника.

- Eфективні запобіжні заходи? Ні.

- Ефективні заздалегідь підготовлені заходи щодо зупинки та локалізації ворога? Не видно: на цей момент.

Але вони «знали»! І це має велике значення: тільки де? У якому реальному вимірі?

Ще одна іронія; цікавий збіг у часі; і ще одне підтвердження що з совком, його продовженням та зміцненням, Українi може не вдасться виграти цю війну, а з нею і вільне майбутнє майже напевно; а може закінчитися й гірше. Як завжди.

Де буде наступний удар ворога? «Ми знали».

При якомусь майбутньому розборі подій я не буду здивований якщо актори які все ще дивляться, третій рік на війну за виживання нації як на якесь живе шоу знизили активність у період «виборів» до інавгурації, включно з, як можна! ударами по території ворога тому що прямі але чесні козаки їм щось таке неформально пообіцяли. Тільки на підставі досвіду, нічого особистого.

Жодних теорій. Ніяких слів. Усе чого варті слова та фігури залишилося тільки побачити.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma