Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-06-27 14:30:11 eye-2 31679   — comment 4

Істерика Зеленського - він звинуватив МЗС у тому, що вони професійно захищають інтереси держави (Відео)

На цій виставі, по іншому назвати і не можна, тремтячий від злоби Зеленський звинуватив МЗС та його очільника пана Клімкіна у тому, що після того, як РФ вчора не виконала рішення трибуналу ООН по нашим морякам - МЗС висловило рішучий протест та закликала РФ негайно виконати вимоги трибуналу ООН.

Зеленський буквально сказився від того, що МЗС України відкинуло вимогу РФ судити українців, після передачі їх нам, за "порушення морського кордону РФ" по законах РФ. Цитата: "Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест з приводу невиконання Російською Федерацією Наказу Міжнародного трибуналу з морського права від 25 травня 2019 року та продовження незаконного утримання 24 українських моряків – членів екіпажів військових кораблів Бердянськ, Нікополь і Яни Капу.

25 червня МЗС України отримало ноту Міністерства закордонних справ Російської Федерації, у якій міститься цинічна пропозиція щодо надання українською стороною письмових гарантій участі України у продовженні кримінального переслідування українських моряків відповідно до російського законодавства.

Вважаємо цю пропозицію Росії неприйнятною та такою, що загострює спір між Україною та Росією стосовно імунітетів військових кораблів. Про це українська сторона уже поінформувала Міжнародний трибунал з морського права.

У цьому зв’язку вимагаємо від Росії без будь-яких подальших умов виконати Наказ Міжнародного трибуналу з морського права і невідкладно звільнити захоплених 24 українських моряків."

Так що? Виявляється, Зеленський таємно домовився з Москвою, що вони плюють на рішення міжнародного трибуналу ООН, передають моряків, ми визнаємо свою провину!!! та судимо наших бійців по російським законам!! - а Зеленський подає це нам як свою велику перемогу? Інакше цю істерику не пояснити. А тут МЗС, бачте, послало росіян якомога далі, та хоче щоб Москва виконувала вимоги міжнародного права, а не таємні домовленості з Зеленським. Ось така проста істина.

Ось вам і "секрет" стратегії Зеленського - це зливати інтереси державі окупанту, та видавати це за особисті перемоги. Саме те, що ніколи не робив і не зробив би попередній гарант. Тому росіяни і включили на повну пропагандистську машину на допомогу Зеленському з меседжом - "аби хто, тільки не Порошенко" на виборах. Як ми бачимо - їх задум спрацював. 

Ну що, виборці Зе - ви зробили це разом!! Повністю злили державу та наші інтереси.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma