Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-12-05 12:04:33 eye-2 3400   — comment 0

Кіт Степан з Харкова рекламує Valentino та підкорив Бритні Спірс

Кіт Степан, який живе зі своєю господинею Ганною у Харкові став зіркою інтернету та рекламує люксові світові бренди.

Ганна у 2019 завела аккаунт у ТікТок, щоб знімати свого кота Степана. “Вираз його обличчя - це окреме мистецтво”, –писала вона в коментарях до відео. Відео кота, що із нудьгуючим виглядом сидить біля бокала спиртного або піци під бадьору музику підкорило користувачів цієї мережі. Насправді, як говорить Ганна, кіт не нудьгує, а просто так дрімає та засипає, і тому такі відео для неї робити зовсім не важко, адже Степан дуже полюбляє так дрімати.На сьогодні у кота майже мільйон підписників у Тікток. Аккаунт кота Степана в Інстаграмі з'явився влітку 2020, саме там його помітила та перепостила співачка Брітні Спірс, і цей пост зробив Степана зіркою. На сьогодні фото вже зібрало понад 1,3 млн лайків та більше ніж 10 000 коментарів.

Насправді, до Брітні кота Степана постили модель Хейлі Бібер та актриса Діана Крюгер, але тільки після посту Спірс, до господині стали звертатись світові бренди, такі як Валентино, для реклами. Степана згадували на телеканалі Discovery, а телеканал MTV навіть придбав права на один з роликів. В планах у кота найближчим часом – з’явитися на офіційних сторінках королеви Великої Британії Єлизавети II :).

Підписуйтесь на мене у Фейсбук Alex N Alex Noyt

Насправді домашні улюбленці у сучасному світі соціальних мереж можуть зробити своїх господарів мільйонерами, яскравий приклад - кішка  з неправильним прикусом, на ім'я Тартар, вона прославилася на весь світ і принесла своїй володарці за два роки 99,5 мільйонів доларів.

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma