Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2019-11-10 11:21:50 eye-2 945   — comment 0

Хроніки ганьби і зради зЕпроданців! 10.11.19

Lesya Porutska-Sakovych разом з Володимиром Мартинюком та 2 іншими особами.

Учора Оржеля (міністр енергетики) все-таки вмовили підписати розпорядження по міністерству, яким заднім числом леґалізується імпорт електроенергії з РФ (цієї інформації наразі не підтверджено, але джерело надійне). Розпорядження було негайно засекречене й вилучене із загальнодоступного реєстру.

Проституйовані "ЗМІ" заспівали про "бідних мешканців ОРДЛО, які вважають себе громадянами України". Харківська "Нью імідж маркетинґ ґруп" навіть опитування замутила.
Це ті, хто з іконами і триколорами бігав й по наших солдатах стріляв - "а очі в них добрі-добрі".

ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА...
8-9.11.2019 р.

"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів"… і шулерів.

Одразу два джерела повідомляють: Зеленський вважає, що призначення міністром МВС Гриценка треба обговорити.
Вово, ти втратив розум? Чи його й не мав?
Третє джерело: Гриценка планують призначити на ключову посаду в МВС.
Якщо чесно, для нас це повна несподіванка, або ми чогось не знаємо. Зеленський хоче усунути один силовий центр, щоб домовитися з другим?

Депутатська група, яку ми умовно назвали "анти-Ряба" і яка збирає підписи за відставку Рябошапки, попросила фінансової допомоги в донорів.
Інакше кажуть, ніяк не вийде... Кругом корупція...

А з понеділка почнеться новий виток занесення бабла за "сміттєвий" і "спиртовий" законопроект.
Агов, антикорупціонери — не спати! Косити! Косити! :)

Незважаючи на підлі підступи ворогів і особисто товариша Зеленського, героїчна СБУ продовжує рейд по тилах корупції і під вечір, діставшись до Харкова, заарештувала там когось... Кернес заліг і прикинувся корчем на болоті... :)

Наш стиль подачі матеріялу сподобався "Українській правді":
"Президент Володимир Зеленський вирішив не зупинятися на досягнутому і, звільнивши першого заступника голови СБУ Владислава Бухарєва, звільнив його ще й з військової служби."
Відмінно.

Після публікації нашої статті про Баканова із симптоматичною фразою "Баканов - новий центр кристалізації влади", Зеленський буквально громить структуру СБУ.
Зеленський звільнив Тиводара з поста начальника Головного слідчого управління Служби безпеки України. Тиводар очолив ГСУ СБУ в липні 2019 року.
Зеленський призначив голів управлінь СБУ в шести областях.

резидент [так в ориґіналі. :-)] Зеленський призначив Носка начальником Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування СБУ. Це наївність дилетанта. СБУ - це структура. Люди в ній особливого значення не мають. Єдине прізвище має значення в СБУ - прізвище керівника.

У відповідь на атаку Зеленського "на структуру", СБУ проводить атаку "на ефективність", розкриваючи різні корупційні схеми й затримуючи фіґурантів у прямому ефірі. Все це здійснює Управління з боротьби з корупцією СБУ, що його на вимогу Зеленського збираються ліквідувати. Щиголь по носі Зеленському - "не лізь у чужі питання, ми ефективно працюємо" - і посмішка Авакову, який поспішив ліквідувати свій аналогічний відділ. Аваков просто забув, що питання в голові Зеленського живуть 16 діб. Головне — перечекати.

Опубліковано указ Зеленського про звільнення всіх (!) заступників Баканова!

Холодницький (це прокурор проти корупції) продовжує медитувати над величезною купою матеріялу, скинутою йому хитрим Бакановом.
Ніззя! Назаре, якщо ти посадиш усіх причетних, у Вови не те що більшости - в нього й кворуму не буде. :)

Кажуть (не перевірено), Вова двічі вчора поривався звільнити Баканова, але в нього забрали ручку й папір. :)

Китайський мільярдер Джек Ма подарував Зеленському нефритовий фалос на підставці. З погляду китайців, нічого поганого в цьому немає. Фалос - символ щастя і родючости, вони там його по вулицях тягають. Але... поєднання зеленого кольору з фалосом сприймається в нас трохи інакше.

Вчорашній день можна сміливо вважати своєрідною точкою відліку, коли режим Зеленського переходить з тематики "Що ми зробимо", на тематику "Чому ми це не зробили". Причому озвучувати це доручено зіркам режиму, які заходять, типу Богдана. "Наші громадяни повинні зрозуміти, що епоха - це період, а не певна точка. Не можна, помінявши президента і парламент, моментально збільшити пенсії.".

Фінансування субсидій зменшено в бюджеті 2020 року на 6.4%.

Уряд Гончарука вирішив змінити тариф на транспортування природнього газу до споживача в бік збільшення, замість ціни самого газу. Як це вплине на кінцеву ціну, сказати складно, бо вони ще й внесли якісь зміни у формулу розрахунку цієї ціни.
Напередодні на закритій нараді Кабміну в урізаному складі (були присутні лише 7 членів КМ) обговорювалося питання про підвищення ціни на газ для населення на 25%.

Чудова схема відмивання відповідальности. Кабмін створює нового оператора ГТС. Новий оператор ГТС збільшує тарифи на транспортування газу в 3,5 рази й віддає на затвердження до Кабміну. Кабмін затверджує й передає на узгодження до дивного органу під назвою НКРЕКУ — Національної комісії, що здійснює державне реґулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, який повинен дати згоду. Хто винен - ​​невідомо...

Пане Криклій Владислав (типу, міністр інфраструктури України), прокиньтеся!
Заборгованість МАУ ("Міжнародних авіаліній України") Коломойського перед державою, в особі державного підприємства "Украерорух", становить 1 млрд. 32 млн. 460 тис. гривень.

У надрах режиму Зеленського зріє нова ідея: створення власного банку з поетичною назвою "Україна". Деталі наразі невідомі, але це, безумовно, відкриває нові горизонти у справі освоєння бюджетних коштів. Автор ідеї — Дубілет.

Варто було нам заїкнутися про банк... Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет звернувся до Управління державної охорони з проханням надати йому охорону.

НБУ знає про плани створення банку, що їх виношують Зеленський і Ко. Але оскільки офіційних заяв немає, то робить вигляд що не знає :) Ми знаємо, що розвідка НБУ краща, ніж у Зеленського. :)

Державне підприємство "Конярство України" принесло 29 тис. прибутку замість мінімум 70 млн. Їдемо розбиратися, - Милованов.
До Дніпра поїдь, там лярд лежить...

Повечерявши з Мхитаряном, Гончарук зранку розповідає, яким мізерним є вплив оліґархів на нинішню владу...
Після розмови з Мхитаряном в Гончарука, крім упевнености в нікчемності оліґархів, з'явилася й нова помічниця - екс-дезертирка з БПП.

Богдан, що живої корови зроду не бачив, розповідає, що після приватизації землі с/г виробництво збільшиться утричі...

Вова урочисто клянеться МВФ, що поверне незаконно виведені з банків гроші... Зі своїх рахунків, чи що?
«Наша команда, уряд, НБУ, Фонд ґарантування вкладів и я особисто докладемо всіх зусіль, щоб повернути кошти, витрачені на виплати вкладникам збанкрутілих і націоналізованого банків і на докапіталізацію державних банків через недобросовісних позичальників».

Ми пропонували Зеленському зробити вибір. Судячи з усього, він його зробив.
Ось про що йшлося:

"Час робити вибір, пане президенте.
«Наше інформаційне поле – заміноване. Окрім фейків та маніпуляцій, зустрічається гнів, аґресія. На мою думку, всім суспільством нам слід глибоко вдихнути, видихнути і поговорити спокійно, розсудливо, без зайвих емоцій та без зайвих лозунгів». президент Зеленський.
Ми вже віддихалися від вашої любови, поговоримо. Про гроші.
За час окупації:
Демонтовано й вивезено до РФ обладнання. Загальна вартість вивезеного становить близько 300 - 500 млн. доларів.
Вивезено сховище рідкоземельних металів. Загальною вартістю близько 300-480 млн. доларів.
Рекультивація земель, усунення екологічних наслідків "мокрої консервації" коштуватиме українському бюджетові колосальних грошей. Приблизна вартість близько 10-12 млрд. доларів.
За час окупації знищено близько 89 інфраструктурних та промислових об'єктів і вивезено до РФ у вигляді металобрухту. Приблизна вартість близько 2-4 млрд. доларів.
За час окупації вилучено й розкрадено депозитні банківські цінності на рівні 150-160 млн. доларів.
Розкрадено і частково знищено майно 1,4 млн. біженців з Донбасу, які виїхали з окупованих територій. Вартість невідома.
Унаслідок дій окупаційної адміністрації т.зв. "ОРДЛО" був сформований борг російській компанії "Ґазпром" у розмірі 2,367 млрд. доларів. Детальніше — тут https://timeze2019.blogspot.com/2019/10/blog-post_6.html
В усіх цих діянь, крім РФ, є конкретні посібники, що брали безпосередню участь у т.зв. "референдумах і виборах" на окупованій частині Донбасу.
Ви збираєтеся пробачити й забути діяння зрадників і колаборантів, заплативши з кишень людей, які відстояли свободу і незалежність України? Ви й далі будете тиснути тим зрадникам і колаборантам руки й говоритимете про мир?
Перепрошуємо, ви чий президент? Тих, хто вас вибирав, чи тих, хто вибирав Пасічника \ Пушиліна?
Час робити вибір, пане Зеленський."
https://timeze2019.blogspot.com/2019/10/blog-post_31.html

Закон про зменшення числа депутатів сховали подалі від депутатів.

Вова піклується про нашу авдиторію. Хоче, щоб вона в нас росла й розширювалася: :)
"Згідно з текстом документа, Кабмін зобов'язаний розробити і внести на розгляд Верховної Ради низку законопроєктів, що реґулюють діяльність медія в країні."
Після такої "реґуляції" від їхніх "новин" від нудьги мухи дохнутимуть. :)
Комісія з питань свободи слова - працює!

Німецький парламент розривається між жадібністю і принципами. Зняти накладення поправки до европейської конвенції стосовно "Північного потоку - 2" і отримати 25% прибутку від його функціонування через фінську схему, або не знімати й залишитися порядними людьми. Навіть наші джерела не можуть точно сказати, що виберуть німці.
Роздайте їм перед голосуванням книгу Ентоні Бівора. :)

З листів: "Заткніться... я вас прошу..."
Відповідь: Ви хто - Вова? Альоша? Андрюша?

Джерела:
https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html
https://twitter.com/tZEinform

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma