Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2019-11-11 07:00:31 eye-2 558   — comment 0

Хроніки ганьби і зради зЕпроданців! 11.11.19

Lesya Porutska-Sakovych разом з Володимиром Мартинюком та 2 іншими особами.

Подання матеріялу від ООС у стилі "а ля ЗЮ":
"ООС: у неділю травмовано 4 військових".
Поранення чотирьох бійців (одного тяжко) від влучення ПТУР у БТР називається бойовою травмою!!!
П@дли...

ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА ..
10.11.2019 р.

"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів"… і шулерів.

Дуже цікаво спостерігати за поведінкою різних членів кабінету Гончарука.
Сам Гончарук терміново нарощує зв'язки (з Мхитаряном і Ко.). [див. розслідування Радіо Свобода *]
Герус люто лобіює все, що бачить (і за що платять). Доходить просто до анекдоту, коли він лобіює протилежні речі. :)
Дубілет, в якого відкрилися гарні перспективи в Лондоні, відверто відкошує від роботи, жене чистий дур, намагаючись злиняти. Після того, як засвітився проєкт банку Зеленського під поетичною назвою “Україна” :-) , йому тут, власне, робити нічого.
Федоров забив і займається виборчою кампанією у США, тим більше що там намітилися потужні вливання у вигляді Блумберґа.
Криклій веде переговори про "звалити до МВС".
Малюська зондує повернення до структур Світового Банку.
Це тільки явні ходи, а скільки ми ще не знаємо...

Міністр культури, молоді і спорту Бородянський назвав наявність в указі Зеленського слів про "вимоги і стандарти новин" термінологічним непорозумінням.
Загалом міністр мислить правильно, але недостатньо ґлобально. Непорозумінням є взагалі вся система влади Зеленського, разом із ним самим.

Учора, до речі, ще одне непорозуміння розмахувало посвідченням співробітника РНБО в київському шинку: жорстока правда життя наздогнала помічника глави РНБО пана Сивоха у найвищий момент емоційного підйому (після третьої без закусу). Конкуруюча фірма опублікувала соціологічне опитування, згідно з яким 64% сепаратистів ОРДЛО хочуть в Росію разом із територією, а ще 16 хочуть бути самі по собі. Решта 20% сказали, що вони не місцеві. Сивохо, який ще тиждень тому радісно повідомив Вові, що в ОРДЛО Вову люблять і чекають, гнівно звинуватив конкурентів у "підтасовуваннях і маніпуляціях". І розповів що його результати до прийняття різних хімічних речовин стосунку не мають.
До слова, єхидні поліцейські склали протокола за фактом порушення громадського порядку "непорозумінням із корочками РНБО" й відіслали за місцем роботи. Олексію М’ячеславовичу, в понеділок... :)

У країні спостерігається ситуація, коли нижчий рівень управління державою, намагається роз'яснити \ виправдати дурниці вищого рівня. Міністр називає слова президента "технічним непорозумінням", голова Національної служби у справах держслужби називає слова прем'єр-міністра про 10% скорочення держслужбовців "вирваними з контексту” (який контекст, він назвав точну цифру), ну, й т.д. Це типова, описана практично в усіх підручниках з теорії державного управління ситуація розвалу керованости в системі держави.

ВЦ "Парковий". З'їзд правлячої президентської партії обирає нового керівника партії.
Президента немає. Настрій у залі й кулуарах, як на похоронах, тільки незрозуміло, кого ховають. :)
Арахамія розповідає що в нього "інтуїція", що ВР розпустять раніше терміну. Янукович називав це "чуйкою". Те, що ми писали 8 листопада у “Хроніці...”*, йде на повний зріст. Насолоджуємося. Вже скандують "Слава Україні, Героям слава!" Не допоможе. :)

Перший з'їзд "СН", через п'ять місяців після парламентських виборів, проходить в атмосфері "Ізя ще вдома, але кришку вже винесли". :)

Перед місцем проведення з'їзду починають збиратися "гарячі прихильники Вови і Ко."... "Слуги", мерщій, бо народ прийшов. :)
До "Паркового" під'їхали два автобуси МВС. Але сидять по автобусах, не виходять.

"СН" змінила ідеологію...
Смішно. Нерозумні... Битимуть по пиці, а не по ідеології. :)

Герой "їхнього часу" Яременко відмовляється піти з поста голови комісії: "Нехай уся фракція за це проголосує". :)

Дивні в нас журналісти... Питати Дубинського, як часто він бачить Коломойського... Хто такий Дубинський, щоб Коломойський з ним спілкувався? Парламентська прокладка Коломойського - Палиця. Коли вже взялися щось робити, то треба питання вивчати. :)

Ми не збираємося нав'язувати й не нав’язуватимемо своїм читачам, що і як робити з тим, що вони прочитали. Справді, важливо не переконати, а дати змогу прийняти рішення, надавши інформацію. Нехай їх буде менше, але щоб були міцніші. :) 75%, які сидять біля телевізорів, це завжди менше, ніж 25%, що вирішили самі вийти і щось змінити.

"Останні рядки про землю, яка викохала колись арійську спільність і відома нині як українське Подніпров'я. Ця територія, її народ і культура священні, бо й донині зберігають корінь могутнього дерева індоєвропейської спільноти."
Шилов Ю. "Прародина ариев" ст. 623
Це написала людина, яка щиро ненавиділа українську державність і заборонила перекладати свою величезну монографію на українську мову. Але Ю. Шилов був чесним вченим і археологом. За це йому й спасибі.

______________
* Розслідування: Гра в хованки: таємні візити членів команди Зеленського до олігархів і бізнесменів
https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/30258494.html

** Ось що тЗЕ писали 8 листопада:
Головний рефрен чергового самоінтервью Зеленського у "Теслі": "Дивіться, ми ще живі!” “Нам казали, що цей президент не доживе до жовтня й долар буде по 100" - оцей фейк, народжений у глибинах виборчої компанії, й далі слугує Зеленському й Ко. маркером ситуації - коли ще ні, то все гаразд. Інших політико-економічних маркерів в цій команди просто немає. Але все ж таки сама поява Зеленського вже зраджує внутрішню стурбованість і невпевненість режиму. Судячи з різних джерел, наш проґноз щодо можливого швидкого розпуску парламенту та уряду всерйоз обговорюється у групі Зеленського. Притім встановлено головний критерій існування уряду - отримання кредиту МВФ.
Ситуація у ВР для Зеленського складніша. Розпуск означає втрату монобільшости й непередбачувані результати голосування, але відцентрові сили у групі Зеленського, як все наростають, нездатність Разумкова хоч якось на то впливати, відверта бездарність Арахамії ситуацію погіршують. Поки що Зеленський вірить запевненням Корнієнка "Все під контролем", але ця впевненість протримається не довго.

Джерела:
https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html
https://twitter.com/tZEinform

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma