Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2021-05-17 20:44:01 eye-2 415   — comment 1

Хроніки ZEсвіту 4

Сонм окаянних!

Хоче зєля полизати,
Так, що аж не може,
А х**ло не хоче дати,
Чи єрмак поможе?

"Одним махом сімох побивахом!" (Хоробрий кравчик)
Зезедент забив відважно гол, / Кума путіна помножив він на 0, /Тільки от питання проситься одне, / Чи сам медведчук хоч щось знає про це? 

Zinoviy Huzar
Мінус Медведчук, ЗЕ ти серйозно ???
Ясно навіть і тюленю, Що знов бреше поц зелений! (за В. Маякофскім) 

Володимир Зеленський
Завершилося чергове засідання РНБО. Його результатами стали важливі рішення для країни й, певно, серцеві напади для осіб, які роками діяли проти неї та народу. Отже:
 після ухвалення відповідного закону застосовано персональні санкції проти 557 злодіїв у законі;
 санкції також «прилетіли» до 111 іноземців, які є кримінальними авторитетами;
 крім того, ми порушили питання державних земель і будинків у Конча-Заспі й Пущі-Водиці, якими за часів попереднього Президента за дуже символічну плату почала користуватися низка незрозумілих осіб.
Далі неодмінно буде!

Імітація й профанація! Нащадок чекістів без ЧК (так щоб без слідства й суду) не може, тільки воно тепер РНБО називається! Навіщо, питається, такі шалені кошти на МВС, Прокуратуру й суд виділяти, якщо вони не працюють і замість них доводиться застосовувати позасудовий каральний орган? ((((

Zinoviy Huzar
Поки ЗЕленський імітує боротьбу з олігархами, як Люся оргазм, у Великобританії з Коломойського зняли штани.
Банк Англії, центральний банк Сполученого Королівства, сьогодні проголосив своє рішення визнати процедуру Bail-in, проведену під час націоналізації ПриватБанку, такою, що відповідає законодавству.
Тепер бородатій бабушкі криворіжського онучка не вдасьця через суд в Англії відсудити вкрадені у нас $5,5 мільярдів.
Залишається пити каву в Україні з її Печерським судом.
https://bank.gov.ua/.../bank-angliyi-viznav... 

 

Пізно, бєня, пить Боржомі, як печінка відвалилась! (мос. фольк.) 

- "Не судіть і не судимі будете!" - промайнув уривок з Євангелії у підсвідомості Вєнєдіктової! - "Сачтьомса славою, вєдь ми сваі жє люд!і" - телепатично цитатою з Маяковського відповів Медведчук.

Мораль: Чекіст чекісту без команди з Центру сраку не пірве!

- Міністри економіки й інфраструктури йдуть у відставку?
- В дупу дзьобнув смажений кугут! За два роки економіка знищена, інфраструктура розвалена - анахріна тепер ті міністри - абсолютний анахрінізм! 

«Європейська Солідарність» вимагає від Володимира Зеленського негайно виселитися з державної резиденції на 4 тисячі квадратних метрів, жити як Голобородько, а дачу в Конча-Заспі, як він колись і обіцяв, передати дітям - тільки не своїм. Треба мати великі проблеми із совістю, щоб будучи мільйонером і володарем цілої низки нерухомості в Україні та за кордоном, доїти державний бюджет для того, щоб забезпечити собі люксове проживання у державній резиденції. Яка до того ж ще минулого року під переїзд Зеленського була відремонтована коштами державного бюджету. Так, родина Зеленських напряму чи через офшорні компанії володіє будинком в Італії площею 413 квадратних метрів, який зареєстровано на його з дружиною італійську фірму San Tommaso S.R.L. Також є сім квартир, одна з яких - у Лондоні. А ще є квартира в Ялті, перереєстрована згідно законодавства країни-окупанта. Квартира Зеленського на Грушевського, 9 знаходиться в пішій досяжності від Офісу президента. Не потрібен навіть велосипед - а тим паче кортежі, які щоденно перешкоджають киянам пересуватися по місту. Тому «Європейська Солідарність» підтримує наміри РНБО розібратися, хто й на яких підставах - законно чи незаконно, морально чи аморально - проживає в Конча-Заспі. Принагідно нагадуємо відоме китайське прислів'я: перш ніж кидатися камінням, перевір, чи не скляний у тебе дах. До слова, Петро Порошенко - єдиний президент України, який не жив на державній дачі.

Р.S. БлаЗЕні ніколи не слідкують за своїм базаром. Це у них свого роду професійне захворювання, язик працює зовсім автономно від мозгів, особливо під кайфом. Багато чого наговорив, наш найвеличніший рояліст , абсолютно не думаючи... Брехня це його перманентний стан.

Дебіли дебілами, а попри клоунаду готується ґрунт для реальних позасудових розправ, зачистки "неправильних" олігархів і встановлення диктатури за путінським зразком під аплодисменти вдячної публіки. Сигналів більш ніж достатньо, а запобіжників не густо! (((

Геть зелєпутінську наволоч!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma