Enigma Enigma

Рената Неверова

2020-06-23 07:49:07 eye-2 2757   — comment 0

«Хто бачив крота? Або як працюють російські спецслужби під виглядом дигерів на території України»

Хеллоу народ! Хотілося б поділитися з Вами деякими шпіонськими новинами ;), а саме як постійно ведеться збір даних з боку спецслужб іноземних держав або ж як чужі собаки полюбляють сувати писок в чужі справи.

В нашому ж з Вами випадку, мова піде про збір інфи військових режимних об’єктів, важливих стратегічних підприємств держави, а також інформації про системи підземних комунікацій об’єктів спеціального зв’язку шляхом несанкціонованого проникнення на об’єкти критичної інфраструктури України.

Історія починається з завербованих громадян РФ, як я їх називаю – «ШпіКротики», які в рамках проекту руху «дигерів» «Insiders Project» ведуть розвідувальну діяльність на території нашої неньки. За наявною інфою, один з них навіть отримав за сумлінну роботу громадянство України.

Я, як патріот нашої Батьківщини не можу не поділитись з Вами інфою про тих, хто за монети готовий і мати рідну продати. Річ іде про те, що за завданням спецслужб іноземних держав, а саме ФСБ РФ у 2016 році ці ШпіКротики вступили до громадського руху «Insiders Project», який розташований в місті Каштанів та діє на всій території нашої держави, з метою збору конфіденційної, вагомої інформації про об’єкти критичної інфраструктури України.

Хочу одразу зазначити, що проект руху «дигерів» «Insiders Project», створений у 2014 році з метою фото-відеодокументування, способів проникнення на складно доступні індустріальні, архітектурні та об’єкти виняткового значення, що перебувають на межі зникнення, а також підземні і наземні комунікації.

Тобто, ці ШпіКротики під легендою «дигерів», знаючи про те, що чинним законодавством України на даний час не встановлено та непередбачено кримінальної відповідальності за здійснення вищевказаних проникнень збирають інфу про стан об’єктів критичної інфраструктури України.

І навіть до гадалки не йди, зрозуміло, що ці ШпіКротики після збору інфоврожаю передають її чужим собакам, а саме інформацію про уразливість діяльності стратегічних об’єктів, з метою проведення диверсійних актів та інших дій спрямованих на підрив особливо-важливих об’єктів держави у мирний та воєнний час.

Тим самим, беручи навіть одного Шпікротика (а їх не зчисленна кількість в кожній сфері нашої повсякденної діяльності), який застосовуючи альпіністське спорядження, засоби відеозйомки, приладдя механічного злому для подолання систем охорони та інші необхідні дигерські цяцьки, може без всяких проблем встановити чітке місцезнаходження об’єктів, визначити наявний стан охорони, здійснити фото-, відеозйомку приміщень, а також зафіксувати тактико-технічні характеристики спеціального обладнання, яке там знаходиться, системи енерго та життєзабезпечення, шляхи та схеми підземного проходу до них та найбільш вразливі місця. Тобто, все що завгодно!!

Цікаво те, що ці ШпіКротики у січні 2018 року затримувались на підземних режимних об’єктах метрополітену працівниками воєнізованої охорони та передавались працівникам Національної поліції, уявляєте ;). І що Ви думаєте, у зв’язку із невстановлених причин були відпущені та не притягувались до відповідальності за скоєні дії. Ви тільки уявіть собі, поки Ви зайняті повсякденними обов’язками, хтось шорхає у Вашому погребі, фотографує та веде відеозйомку, а потім складає план, як використати те, що Вам цінне у слушний для когось час. Маразм, чи не так? Чи може це якесь нове хобі або вид психологічного потягу?

Що мені вдалось з’ясувати, так це те, що ШпіКротики активно ведуть спільний інтернет-блог під назвою «Urbanturism» в соціальних інтернет мережах. На вказаний блог «підписані» дигери як з РФ, так і з України.

Народ, далі цікавіше. Даним блогом Шпікротики об’єднують громадян інших держав (здебільшого молодого віку) для розповсюдження в Інтернеті фейкової інфи щодо стану захищеності та функціонування важливих об’єктів критичної інфраструктури України, провокуючи цим на подібні проникнення. Не можна виключати того, що Шпікротики дають завдання своїм фанатам вивідувати інфу щодо можливостей проникнення на вищевказані об’єкти.

Тоді виходить те, що їх «фоловери», які не розуміють всієї гостроти ситуації (нагадаю Вам, подобається це комусь чи ні, але воєнні дії на Сході нашої неньки не закінчились та вивідування будь-якої інфи, яка може обернутись проти нас може швидко стати фатальною, на превеликий жаль з новими жертвами та поглибленим економічним кризом) заради фану та забаганок пошарпатись в чужому погребі, зливають ту інфу, яка може стати серйозною зброєю проти нас.

Гайз, це повний коллапс, організатори спецслужб не перестають дивувати оригінальними підходами до своєї роботи)) Беручи навіть один з багатьох випадків шпіонських ігор кольорових собак, які зачіпають діяльність простих громадян нашої держави, а в гіршому випадку призводять до втрати робочого місця для батька декількох дітей, за те що не догледів, що відбувається в нього на об’єкті повсякденної діяльності.

Дуже шкода, що більша частина нашого населення знаходиться у війні з самими з собою та економічною чорною дірою, яка зазвичай не дає можливості підняти голову та при здоровому розумі оцінити ситуацію навколо.

Я не призиваю нікого до зміни своєї свідомості, але хотілося з Вами поділитись малою інфою про повсякденне шпіонське життя собачат, які всіма способами, навіть через призму гибкості нинішнього законодавства, ради монети, кожного дня видумують нові способи продати те, що для нас безцінне.

Крім того, більшість ШпіКротиків не усвідомлюють наслідки своєї діяльності, роблячи свою роботу лише ради збагачення і не знають, що своїми пагубними вчинками наражають на національну небезпеку цілісність нашої Батьківщини і створюють сприятливі умови для дій шпигунів на території держави.

Тому, народ, не забувайте про свій погріб та не втрачайте пильності. Будьте здорові.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma