Enigma Enigma

Victor Gondar

2024-04-17 13:38:25 eye-2 3218   — comment 0

Кишенькова УЗД система для кардіології.

Серцево-судинні захворювання займають лідируючи позиції по смертності у всьому світі, причому спостерігається тенденція до зростання показників через збільшення тривалості життя й кількості населення.

У більшості випадків успішне лікування базується на ранній діагностиці, яка потребує спеціальних засобів і устаткування. Також існує проблема в наданні першої медичної допомоги кардіологічним хворим на догоспітальному етапі.

Портативний кишеньковий УЗД сканер Vscan Air SL від GE з інтегрованим програмним забезпеченням для кардіології на основі штучного інтелекту може стати рішенням у швидкій оцінці стану серця при наданні медичної допомоги. 

Спеціалізована програма Caption AI з ШІ на Vscan Air SL надає в режимі реального часу чіткі інструкції лікарю з отримання якісних зображеннь з автоматичним розрахунком кількісних показників (фракції викиду тощо), допомагаючи прийняти правильну лікувальну тактику при різній патології серцево-судинної системи.

Основна мета Caption AI - спростити процес візуалізації серця, дозволити проводити швидкі обстеження медичним працівникам з мінімальним досвідом використання УЗД апарата.

Програма показує в режимі реального часу розміщення зонда, має показники якості, що гарантуються отримання оптимальне захоплення зображення. Потім система автоматично вираховує фракцію викиду лівого шлуночка. Крім того, програма має функції AutoCapture та Save Best Clip для захвату кращого зображення при кожному обстеженні.

УЗД сканер Vscan Air SL забезпечує надзвичайну глибину, контрастність і чутливість, завдяки монокристалічній структурі ультразвукового датчика. Прилад оснащений секторальною фазованою й лінійної сканувальними решітками, що дозволяє проводити обстеження не лише кардіологічних хворих, а і проводити обстеження опорно-рухового апарату, легень, поверхневих органів тощо.

Додаток Vscan Air легко інтегрується на смарт-платформи на основі Android та iOS, забезпечуючи візуалізацію на всіх мобільних і портативних пристроях.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma