Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-04-30 09:47:52 eye-2 3707   — comment 4

Клоунско-мародерсько-шкідницько-грабіжницько-інфантильні проекти уряду?


Клоунско-мародерсько-шкідницько-грабіжницько-інфантильно-саботажні проекти уряду?
Фантастичне оповідання з країни дурнів, усі збіги випадкові.
От з цього списку у назві, я не знаю що саме. Цим мають займатися слідчі органи.
У країні надзвичайний стан створений, але не оголошений. Одні бояться його оголосити інші бояться відповідальності за його оголошення. Дуже серйозно зупинені економіка і транспорт, дитячі заклади. Купа людей втратила доходи, для багатьох наближаються дні голоду. Для багатьох великі обмеження працювати, тому що треба доглядати за дітьми, - дитсадочки і школи не працюють. Величезна тривога і напруження стосовно епідемії і наступного опалювального сезону. Передбачаються великі економічні проблеми після виходу з карантину, - багато видів бізнесу просто не запустяться знову. Йде війна, передбачається значна криміналізація суспільства через зубожіння і безробіття.

Тобто для нашої країни основні тривоги і загрози це - їжа, безпека, діти, медицина, енергоносії на зиму.
А от у уряді 95 Кварталу думають інакше.
Вони думають що Україні загрожує бездоріжжя !!!

Будівництво доріг це класична галузь з величезними корупційно-розкрадальними загрозами.
Величезні обсяги прихованих робіт. У проекті і кошторисі може бути капітальне будівництво на 50 років, а у житті, - те що розвалиться за 5 років, у 5 разів дешевше, ... залито асфальтом, - важко перевірити чого там скільки і якої якості. Ми десятиріччями у таке розкрадання попадали.
Величезна залежність собівартості від дальності транспортування матеріалів. Шахраї везуть матеріал місцевий, а пишуть, що привезли здалеку.
Зараз дорожнє будівництво, - це не стільки робочі місця, скільки повернення інвестицій у техніку, яка, зрозуміло, належить крупним капіталістам. Тобто, це більше забота не про безробітний народ, а про спасіння чиїхось капіталів.
Дорожнє будівництво це інвестиції з довготривалою віддачею у далекому майбутньому. Просто чудовий вибір для країни у ситуації чотирьох накладених форс-мажорів і повальної бідності.
Що вже казати про значне навантаження на легені для працівників на дорожньому будівництві і широкий контакт між працівниками з різних міст і сіл. Загроза ж епідемії коронавірусу у країні ...

Отак все коротко і все зрозуміло що творить влада Зеленського. Капітальне будівництво і довготривалі вкладення бюджетних коштів, яких не вистачає на саме необхідне, тьху, бридко говорити, - на захист для лікарів. Кожен п'ятий захворілий, - медпрацівник. Влада планує таке творити. Зможе реалізувати? Дозволить їй суверен? 
От єдине, що можу нафантазувати, кому так терміново потрібні додаткові посилені дороги у сьогодняшній ситуації, окрім крадіїв, - так це ворожим танкам.

https://t.me/Denys_Smyhal/151
28.04.2020 Денис Шмигаль Прем‘єр-міністр України:
"Заслухав інформацію голів ОДА щодо реалізації програми Президента «Велике будівництво». Уряд планує вкласти 100 млрд грн лише в дорожнє будівництво цього року. Це дасть змогу створити щонайменше 170 тисяч нових робочих місць, зокрема в суміжних галузях.
У планах розширити програму також і на будівництво мостів. Школи, дитячі садочки та стадіони — це пріоритет (
С.Г. - звучить з особим цинізмом !!!) для Уряду. Цю інфраструктуру необхідно відбудувати до початку навчального року. Ще один напрямок, реалізацію якого відстежую особисто, — реконструкція більш ніж 200 приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я."

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma