Enigma Enigma

andriy98

2024-07-02 08:22:45 eye-2 388   — comment 0

Коли ТЦК припинять «відловлювати» військовозов’язаних на вулицях

Якщо усі українські чоловіки стануть на військовий облік, тоді "відлов" військовозобов'язаних на вулицях зникне як явище, адже армії буде з кого вибирати бійців. Таку думку висловив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін.

"Справа в тому, що якби ми мали на сьогоднішній день нормальний військовий облік військовозобов’язаних чоловічого населення, то ми б взагалі були позбавлені ось цього процесу відловлювання, пошуку, ще чогось. Тому що в нас була б повноцінна база всіх чоловіків, які можуть і мають проходити військову службу. Ми знаємо в кого який фах, в кого яка професія, в кого який стан здоров’я, вік і все інше. Виходячи з цього ми могли б формувати запит від армії скільки кого нам потрібно. І брати лише тих, хто потрібен, а не всіх підряд, хто б це не був, в якому б стані він не був. Тому ми самі винні в тій ситуації, яка зараз склалася", - зазначив Жорін.

За його словами, як тільки всі чоловіки стануть на військовий облік, зникнуть процеси "коли когось бігають, шукають і ловлять". "Тому що ми зможемо просто в армію набирати безпосередньо тих і стільки, скільки потрібно на даний момент", - підкреслив військовий. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma