Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-25 06:37:09 eye-2 62   — comment 0

коли закінчаться Біди

Коли людина почне дивитися на себе як на Творіння Боже та ...виправляти Його помилки. Тобто - вдосконалювати саму себе та систему Світу.

Першими програмами - наладчиками , що увійшли до підручників та пішли по світу були "Заповіді Божі".  Людина зрозуміла що вона залежна та не розумна тому дійшла до висновку що їй потрібен помічник. Бог. 

Вона звалина на Нього усі свої негаразди та біди ,разом з радощами та надбаннями, та й ...самоусунулася від усього що сама витворяє- сказавши ,самій собі - саму лукаву та цинічну програму - На все воля Божа.  Хто вбив - Бог. Хто народив- теж,Бог. Бог усьому виною. Тільки карають не бога а самі себе. Теж -киваючи на Бога.

Це їх бог покарав...- кажемо ми. Таким чином,свій ідиотизм, природні інстинкти,людина перевалила на -  Бога. 

Слово -Бог , я ,тут, пишу з великої літери бо і сам - В системі. В системі що створила людина. В мені,так як і у вас,теж сидять гени набожної людини,що повністю керується програмами які винайшла людина ще мільйони років тому.

Чому я так вважаю та що з цим робити.

Тому що ,людина, що народилася залежною,від матері,пологів,обставин, має ,в собі, програму залежності. Програму -прихисток. Навіть самий запеклий ворог чи злодій, має свою слабку сторону. Це - мати або Бог. 

Це так,в ньому реалізовується прграма дії ,що до - захисту своєї психіки від уражень. Це головне. Ми підпадаємо під програму самозбереження -апелюючи до матері,як до джерела свого життя. Ця програма ,повільно переходить в прогграму -Божого створіння,що лежить -вище матері-родительниці ,та має однакове значення і вагу. 

Другою програмої дії,по захисту людини є -програма відключення -інших програм ,при загрозі життю. Це дуже важливо пам'ятати. Ми самі собі не належимо. Ми повністю залежимо від програм що в нас залили природою та обставинами.

Тому коли ми щось крадем чи всралися- програма -вимикач ,відмикає в нас логічне мислення яке може привести нас до висновку своєї винуватостя,за для самозбереження. 

Це нам надає переваги над іншими. 

Антагоністом - програми - відмикача є - програма,набутої ваги - така як -совість. Ця програма вшита в нас як для -впливу на самосвідомість та інших - шляхом стримання інстинктів- хіті,голоду тощо. 

Модифікатором програм та певним П/З ,комплексної дії, є речовина яка в нас зветься - алкоголь(опій). Його дія була винайдена людиною випадково , поїдаючи гнилі фрукти з дерев ,які виробили в собі спирт. 

Спирт(опій тощо) запускає в нас цілу купу механізмів дії що модифікують нашу свідомість -миттєво,та є елементом прямої дії. Таким як - адреналін та норадреналін,що містяться в крові усього живого ,за допомогою якого ми і керуємося немов електронніки. Кіборги.

Так ось. Коли людина -подивиться на себе з ТАКОГО ракурсу,вона зрозуміє- хватить ховатись за сорочку матері. Пора брати на себе відповідальність за свої дії.

Чому?

Бо світ наситився інформаційною діяльністю людини. Саме людини. Творини не впливають так сильно на Світ бо не вміють передавати інформацію такого штибу як людина.

Що то означає. Творина передає інформацію коротку та не інтерпретує її таким складним способом як людина. Не накопичує її та не переповідає. Хоча це не зовсім так бо і накопичує (гени) і інтерпретує(розуміє -як може) і переповідає - знаками ,жестами,міміка тощо. 

Але - тільки людина зуміла так масово продукувати інформацію -як несамовита. Картини,кіно,казки, плітки, все це множиться,в арифметичній прогресії,що привело нас до інформаційного смогу,в якому ми тонемо.

З іншого боку, природній задаток виживання, що іменується як агресія до навколишнього середовища та собіподібних, отримала дуже великий козир ,в цім інформаційнім смогі, у вигляді - самопродукування інформації,що призвело до науково-технічного прогресу та цівілізації населення планети.

Проте -ні прогрес ні цівілізація ,НЕ являються -ні божественними ні шляхетними,якщо покопатися в нашіх стосунках, як ми то собі змальовуємо. Просто ми вийшли на новий рівень самовиживання.

Саме тому-час самовдосконаленя.

Людина виросла з коротких штанців - Заповідей,так ними й не скориставшись. Потрібні нові програми дії. Нові Заповіді.

Заповіді 2.0. Без попів, храмів та толмудів. Час людині,подивитись на себе очима Творця. Взяти себе за яйця, та змусити відповідати за свої дії.

Тільки тоді ми зможемо відпустити від себе Бога і почати писати це слово з малої літери,а - людина ,слово, з Великої.

Напевно це те що намагалися зробити комуністи ,заборонивши Бога. Дико та недолуго. 

Заборонити Бога неможливо. Бо -Бог це ми і є. Як самим себе заборонити? Ніяк. 

Себе можна тільки Пізнати. Чого нам так ще і не вдалося.

Піднайте Себе,хороняки. І буде вам Щастя. Амінь.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma