Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-02-28 15:28:49 eye-2 2968   — comment 1

Команда Коболєва заважає Зеленському крутити схеми з окупантами - їх звільняють

До завершення контракту з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєва залишилося менше ніж місяць. Однак, досі не ясно, хто буде керувати компанією після 22 березня, коли дія контракту припинити. Імовірність того, що Коболєв залишиться в НАК вкрай мала. За інформацією УНН голова ОПУ Єрмак рішуче налаштован на заміну голови правління Нафтогазу на абсолютно нову людину. За словами співрозмовників агентства, які симпатизують керівництву Нафтогазу, це спростить позицію України в переговорах з Росією.

Формальною причиною стає банальна жадібність Зеленського, який не збирається виконувати умови контракту Коболєва по сплаті премій за перемогу у Стокгольмському арбітражі.

Ось так. Коміку не потрібні люди, що професійно та твердо відстоюють національні інтереси країни. Жадібність, некомпетентність та лизоблюдство коміка перед російськими окупантами призводить до заміни професіоналів та патріотів на тих, хто без роздумів виконає  будь-який наказ коміка або російських агентів в ОПУ на користь окупантів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma