Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2020-07-14 08:26:40 eye-2 3550   — comment 0

Команда Зе визнали, що Ротердам + це вигідна і успішна формула для України.

Свинарчука старшого виправдали, на Порошенка не знайдено жодного доказу про міфічні злочини, які нам так описував Зеленський.

Потураєв, зі слуг народу, заявив, що Зе зрозумів і довів, що не можливо пр
осто перестати стріляти.

А тепер сядьте, якщо стоїте.

Команда Зе - Коломойський визнали, що Ротердам + це вигідна і успішна формула для України.

В п'ятницю 10 липня стало відомо, що державне «Центренерго» погодилося підписати договір на поставку вугілля, розрахованого за формулою «Роттердам +»

Раніше «Центренерго» (що знаходиться під контролем менеджменту Коломойського) почало використовувати замість вугілля (якого в надлишку) природний газ, який Україна в значній мірі імпортує за валюту. Відповідно українські шахтарі виявилися без роботи, що вилилося в масові акції протесту перед Офісом президента.

Помаялися, помаялися, наробили біди в енергосекторі, збільш ли загрози енергетичній безпеці і.....

І прийняли рішення відновити постачання вугілля за ціною Роттердам +. Як виявилося, ціна Р + сама вигідна для енергетиків. Вона на 20% нижче державної регуляторної ціни вугілля. Більш того, виробляти електроенергію з вугілля за ціною Р + на 10% вигідніше, ніж з природного газу.

Тепер ідіотами виглядають не тільки Зе команда, бо їм не звикати, не тільки хто на виборах кричали про злочинний Ротердам та нищили Порошенка, але і НАБУ та САП, які намагаються довести необгрунтованість формули Роттердам +.

Рік тому глави цих відомств буквально сприйняли критичні висловлювання Коломойського-Зеленського на адресу формули і кинулися розслідувати з подвоєною силою.

Вони уявити собі не могли, що через рік вже Команда ЗЕ та підпрмємства Коломойського будуть купувати вугілля по Роттердам + для «Центренерго» і ця ціна виявиться найнижчою з усіх можливих альтернатив.

І так по всіх напрямках...

Зеленський прийшов до влади на брехні і сяде в тюрьму, але на відміну від Ріффмайстра, до нього ніхто не прийде на підтримку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma