Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-03-15 17:33:25 eye-2 3650   — comment 3

Коронавірус. І прийде Спаситель. (1)


Коронавірус. І прийде спаситель. (1)

Багато хто так і продовжують думати, що я пишу про масовий постсовковий ідіотизм от балди...

Два слова про рекомендації Міністерства охорони здоров'я
МОЗ: "А я от вважаю що якщо по 20-40 секунд милити руки з милом", то у 10 відсотків таких людей дуже швидко буде дерматит, пересушення, потріскання і прекрасні ворота для віруса далі. .... Добавлю, - використовуйте максимально гарячу, терплячу воду при митті рук. Всі підозрілі предмети і одежу, що можна/прийнятно, якщо підозрюєте на зараження, одразу - в гарячу воду. Нехай полежить хвилин 10-20 далі самі вирішуйте. Гаряча вода у таких випадках дуже швидке і зручне тимчасове вирішення локалізації інфекції. Заходиш додому, - обов'язково миєш руки, окуляри, обличчя, волоси (хоч мінімально). Від дверей роззувся і у ванну. Принесені речі, сумки, верхній одяг під підозрою. Промити, прополоскати очі, носа, рота. Витирайте взуття об ганчірку з антисептичним розчином і залишайте на ній. 
У місті користуйтеся рукавичками, перед входом в будинок знімайте-вивертайте їх і кладіть їх в глибоку кишеню. (!!!)

МОЗ: "Не їжте сирого м'яса!" Це спеціально для тих, хто раніше дуже любив їсти сире м'ясо! Геніально! Не їжте також сирої картовлі, муки, буряка, ...
МОЗ: "Тримайте дистанцію на відстані півтора метра від інших людей, зокрема тих хто кашляє!" ... Краще 1,6 метри, ... а якщо є крапля розуму, то - 6 метрів, виходьте з приміщення (по можливості). ЗАТРИМАЙТЕ ДИХАННЯ доки не відійдете. ...
МОЗ: "Чихайте у згін ліктя!" ... Геніально! Потім одразу пальто у соплях спалюйте. Якщо серйозно, при бажанні чхнути, достатньо закрити рота і носа двома пальцями і чхнути "про себе" без будь-якого фонтану. Потім відійти вишмаркатися і чхати більше не захочеться, або чхнути ще раз у платок без людей.
...
Ладно не будемо втрачати час. Потрібен Спаситель! Супергерой! Їм будеш ти !!!
Не комплексуй! Ти ж бачиш у Китаї "інопланетян" які все обпшикують? Так давай ото вперед!
Купуєш якусь найдешевшу хлорку або "білизну" в магазині серед пральних засобів (2-3 шт).
Купуєш або маєш пшикалку води для гладіння.
Розводиш водою максимально рекомендовану на упаковці дозу зазвичай 1 "білизна" до 10 води.
Рідина ДО розведення НЕБЕЗПЕЧНА! Після розведення 1/10 можна спокійно брати руками хвилин 10-15 без проблем і наслідків.
Десь 600-1000 грам змішаного (60-100г засобу) вистачає щоб обробити шлях від твоєї прихожої до дверей під'їзду (якщо через ліфт).
Миєш або пшикаєш свій передпокій, взуття, від дверей до ліфта, ліфт і від ліфта до вулиці. Підлогу, стіни, ручки дверей, ручки кранів, кнопки в ліфті (мінімум вологи від електрики). Можна свої мити, а сусідські пшикати. Гарно змочіть цим розчином килимки під дверима, облийте чи обпшикайте. На великих громадських територіях ви втомитеся пшикати, - просто розбризкайте рукою. Розмажеться рознесеться ногами.

Можна/потрібно взяти з собою розчин і ганчірку або пшикалку, і зробити те саме на роботі, навчанні.
ДОМА І НА РОБОТІ ОБЛИВАЄМО КИЛИМКИ ПРИ ДВЕРЯХ ТАКИМ РОЗЧИНОМ 2 РАЗИ НА ДЕНЬ. ПЕРЕД ОФІСАМІ, МАГАЗИНАМИ  2-6 РАЗІВ НА ДЕНЬ. ВСІХ ПРОСИМО (об'явою) ВИТИРАТИ НОГИ.  

Дуже просто, дешево і бажано зробити собі якусь аптечну  бутилочку 50-100 г такого розчину з собою на всяк випадок щось обробити, оббризкати при поганому контакті.
Це самий дешевий і доступний засіб супергероя без фраєрства зі спеціальними пшикалками. І без пожирання сирого м'яса.  

Це є мінімум, який ти маєш зробити для себе і оточуючих, навіть якщо ти похилий ослаблений Супергерой-Спаситель.
Якщо з вами сусідствують дуже бідні люди, можна-бажано  поділитися з ними розчином (не концентратом).

Турбота про великі суспільні території і залучення інших людей до цієї справи вітається.
Все що чхається і кашляється на підлогу і заноситься через взуття-руки у домівки таким чином буде у більшості знешкоджено.

УВАГА! ПІСЛЯ ПОПАДАННЯ "БІЛИЗНИ" НА ДЕЯКІ ФАРБИ І ТКАНИНИ, ВОНИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ БІЛІ ПЯТНА. РОЗПИЛЕННЯ АБО ПРОТИРАННЯ РОЗЧИНАМИ СПИРТУ МОЖЕ ПРИВЕСТИ ДО ПОМУТНІННЯ СКЛА НА ОРГТЕХНІЦІ. НЕ ДОПУСКАТИ ПОПАДАННЯ ТАКИХ РОЗЧИНІВ В ОЧІ, НІС, ДІТЯМ.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma