Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-04-04 10:44:24 eye-2 3748   — comment 13

Коронавірус. Якби Вершник Апокаліпсису поширював би заразу в Україні. 21+


Коронавірус. Якби Вершник Апокаліпсису поширював би заразу в Україні. 21+
Фантастичне оповідання (дуже страшне).
Всі збіги обставин і прізвищ є випадковими.

Треба робити це ефективно і водночас не примітно, прикриваючись благими намірами.
Спочатку, він випустив би з країни більшість захисних засобів на експорт у інші країни.
Потім він організував би шоу, про недопуск 20 потенційно хворих з однієї країни, а сам би тисячами запускав їх з інших уражених країн.
Підмінив би поняття "обсервація", всілякими псевдо-поняттями "домашня добровільна псевдо-обсервація". Нехай собі гуляють і йому ноль клопоту.
Якби випало б два місяці підготовки перед хворобою, то не зробив би нічого для захисту лікарів і персоналу в лікарнях.
Місяцями б розповідав, що у нас не виявлено жодного хворого, не маючи і не проводячи при тому ніяких абсолютно тестів по цій хворобі.
Маючи інформацію про безсимптомних носіїв, виставив би заслон з термометрами. Є температура, - стій, а якщо немає, буде завтра, то проходь.
Скупчив би на крайню дату Х всіх потенційних носіїв з-за кордону, перед в'їздом у країну, у натовпи без масок, щоб вже точно один одного заразили, і тільки тоді вже щоб всі в'їжджали.
Видав би указ, що автобусах можна один одного заражати без масок тільки по 10 людей, щоб скупчити по 200 на зупинках у багато-годинних чергах.
У містах і селах, де немає жодного хворого, зупинив би транспорт і підприємства карантином, щоб люди нормально зубожіли. Щоб коли саме почнеться епідемія, люди вже були виженені на вулиці голодом, з нормальною кримінальщиною. 

У містах де купа парків і скверів один на одному, як у столиці, заборонив би в них заходити, щоб люди натовпом ходили один біля одного під смогом автомобілів для легенів. Особливо коли дуже багато людей ідуть на роботу і до родичів через  таку купу парків, щоб вони не могли цього робити, а обходили через смог і натовп. Нехай звикають до проблем з легенями у задусі і смозі.  Он у багатьох людей до магазину чи базару треба йти через парк, - нехай собі потилицю чухають, як бути. 
Установив би якісь переваги у правах собак перед правами людей для прогулянок по парках. Щоб собаки через вовну і викиди намагалися винести вірус від хворих вдома всіляким кажанам, білочкам, мишам, їжачкам ... Створити так би мовити стратегічний запас вірусу на роки. А що собаки ж не просто там будуть ходити як люди, а ще й гадити нормально, переносити заразу з домівки в домівку через язик, ніс, шерсть і лапи ! 

Оскільки в таксі водій близько контактує з пасажирами, то інших види транспорту заборонив би, щоб було тільки таксі. Тим більше, що в них їдуть хворі по лікарнях і потенційні розносники з аеропортів і вокзалів.

Саме на початку епідемії розігнав би уряд, про який вчора казав, що він найкращий. Бо вони вже спрацювалися. Замінив без на інших людей без відповідного досвіду державного управління, щоб були не знайомі з можливостями, обов'язками  і системою, а потім ще раз би поміняв особливо важливі посади.

Скупчив би величезні черги для потенційно хворих, які бажають пройти тести, коли вже їх трохи привезли. Щоб ті, хто не хворі на коронавірус, могли у черзі заразитися і отримати довідку, що він не хворий, - йди собі, розповсюджуй. А щоб ті, хто хворіє на коронавірус, змогли в цій же черзі підхопити ще туберкульоз, грип і інші ГРЗ.

Потенційно хворих приїжджих з інших країн розміщав би на обсерваторію у самих людяних місцях, наприклад у готелях у самому центрі столиці. А потім би ще і розпускав їх, і казав би що - розбіглися! Або десяток у сільську лікарню "перевіритися", і мав би одразу супер-розповсюджувачів лікарів-санітарок-прибиральниць, які без засобів захисту.

Робив би все, щоб нехай повільно, але впевнено розповсюджувалися б не легкі безсимптомні форми хвороби, а саме важкі госпітальні через лікарів і родичів важко хворих. Щоб вірус реально вбивав, а не вироджувався у легкі форми.

Наладив би обмін досвідом з країнами де найгірші показники по смертності і захворюваності. Взяв би у них медичні протоколи, послав би туди лікарів на навчання найсмертельнішим методикам і практикам.

Зупинив б економіку і розповідав би всім, що через два тижні пік пройде. Хоча знав би, що є безсимптомні носії, котрі зроблять ланцюжки безсимптомних заражень на тижні-місяці, і потім знову легко почнуть новий пік з сотень місць. Але ж тоді на нові піки всі вже будуть без грошей і запасів. 

Зібрав би Верховну Раду на позачергове засідання, і пригнав би туди людей з Куршавеля замість їхньої обсервації. 

Одягнув би наближених у маски з ВИПУСКНИМ клапаном і показував би їх так на ток-шоу, щоб пустить таку моду в установах, щоб всі видихали вільно на всіх інших.

Робив би всілякі національні "медичні протоколи" з експериментальних методик лікування найгірших країн, які не мають статистики, годяться тільки для клінічних експериментів. З небезпечних ліків, які мають страшні побічні ефекти, і не годяться для дуже багатьох потенційних хворих, або можуть їх просто вбивати (все одно ж можна все на коронавірус списувати).

Не надавав би житлово-комунальним підприємствам ніяких вказівок про дезінфекцію парадних. Нехай автобуси дезінфікують, а в ліфтах же всі одну кнопку натискають і чхають на стіни, - там не треба. 

Зробив би бідним літнім доставку продуктів поштою з ціною у 1.5-2 рази, і говорив би, що доставка безкоштовна. 

Не налагоджував би ніякого обліку потенційно імунізованих через хворобу людей.

Навіював би усім дурниці, що от роками менш заразні грипи і ГРЗ не зупиняли, а от зараз більш заразні коронавіруси візьмемо і зупинимо!
...

Що ще таке вам щось придумати ??? Але і для викладеного вже шизофренію треба мати феєричну... Одним словом - "країна у смартфоні".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma