Enigma Enigma

Один из 93%

2019-06-06 08:38:43 eye-2 5126   — comment 0

Корупціонери в "погонах" готують провокацію проти добровольця, активіста Майдану Ярослава Бондаренко

Корупціонери в «погонах» готують провокацію проти добровольця, активіста Майдану Ярослава Бондаренко – про це повідомив на своїй сторінці у "facebook" відомий відеоблогер Нестор Воля:

"Вже давно назріло стрім-інтерв'ю з Ярослав Бондаренко.
Спочатку ми хотіли поговорити за блогера-тЕлежку та про його диверсію по розділенню #квадра. Відклалося...Потім зустрічалися, обговорювали методи інформаційних атак на українців та їх результати. І знову домовлялись про LIVE-розмову.
Але наступ росіянських реваншистів розвиваються у такому темпі, що знову не до розмов, треба діяти.
Я киянин, друзів скрізь багато.. Починаючи з гарячих 90-х.
Із достовірних джерел на "Богомольця" (МВС, не всі там ще скурвились) мені стало відомо, що на мого друга "порохобота", відомого своєю громадянською позицією, активіста Революції Гідності, добровольця, волонтера центра "Миротворець", Ярослав Бондаренко, завели кримінальну справу.
Вже спілкувався з Ярославом: "окрім фальсифікацій та якихось підстав апріорі нічого не може бути, я публічна людина, криміналом не займавсь, не займаюсь та не зв`язаний з кимось з кримінального світу. Мене можуть посадити лише сепари або ФСБ, в них є за що".
Також він підтвердив, що окрім великої кількості погроз вже отримав і погрози щодо закінчення свого життя у буцегарні, коли "скінчиться" час Порошенка.
Зрозуміло, що причина цих подій – гострі та безкомпромісні пости та статті Ярослава, жорстка громадянська позиція як конструктивного опозиціонера. Деякі корумповані проросійськи «діячі», які намагаються щось там фабрикувати, після приходу Зеленського відчули що в них розв’язані руки.
Схоже, що найближчим часом очікуються обшуки та арешти.
Це ще раз підтверджує - іде реванш. Продажна наволоч відчула вседозволеність. Треба триматись разом.
Інформації маю більше, від деякої шокований, але написав те, що на даний час можна публікувати, тому будь ласка не ставте непотрібних питань. "

Ярослав Бондаренко відомий як громадський активіст, що має непохитну громадську позицію, активіст Майдану, один з засновників самооборони Майдану (Громадська Варта Оболоні), з березня 2014 року доброволець у зоні АТО, з серпня 2014 року доброволець у лавах батальйону "Київ-2", волонтер центру Миротворець, спеціаліст з питань інформаційної безпеки

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma