Enigma Enigma

BlackPR

2022-08-19 07:30:46 eye-2 4426   — comment 0

Коцабський «український» пейсбук

 

 

Тож чергового разу мене забанили на пейсбуці на тридцять днів за комент, який підводив підсумок діяльності ЗЕвлади і висловлював побажання з точки зору пересічного українця стосовно тієї зрадницької та корупційної діяльності.

Забажавши написати апеляцію на таке явно несправедливе рішення від мудрагеликів з пейсбуку, я почав було апеляційного процесу, але з відразою припинив, бо в списку мов, на яких можна подати апеляцію НЕ БУЛО УКРАЇНСЬКОЇ. Тобто – лише російська, «велика та могутня». Мова наших ворогів. В воюючій Україні. Текст комента, на який поскаржилися ЗЕбіли (вірніше – ботоферма ЗЕсволоти – такий: «ЗЕгнид треба публічно посадити на палю. Або хоча би публічно повісити.» Це є думкою певної категорії населення, яка викликана зухвалими та некомпетентними діями тих, кого ЗЕбіли притягли до влади і катастрофічні наслідки яких вже відчулися в усіх галузях господарства та суспільства. Прошу взяти до уваги, що в коменті нема закликів до прямої розправи із представниками ЗЕвлади. Мені взагалі байдуже – буде над ними офіційний суд чи відбудеться народний трибунал. Хоча якого справедливого суду можна чекати від наскрізь корумпованої судової системи? Швидше за все суд над ЗЕНгнидами буде народний, з виборними суддями з представників народу. Користуватися можна буде і Кримінальним Кодексом України. А оскільки українці не мають виправних закладів, які відповідали би народним інтересам – то й міри покарання могли би бути суто народними. Від найлегших (фізичного публічного покарання буками або канчуками), до публічної страти найбільш винних традиційними для українців засобами.

Тож законну вимогу правосуддя КОЦАБСЬКІ модери УКРАЇНСЬКОГО сектору пейсбука розсудили за своїм, КОЦАБСЬКИМ, світосприйняттям, яке більш прийнятне ЗЕбілам (я би сказав: «та іншим прихильникам ЗЕвлади», але розумна людина, яка здатна робити логічні висновки, проти ЗЕкоМанди ще з того моменту, як ЗЄлюпа оголосила, що йде на кандидата в Президенти). З того робимо висновок:

1. Коцаби блокують користувачів за критику ЗЕвлади керуючись скаргами ЗЕбілів;

2. ЗЕвлада вигідна коцабям, бо інакше вони критичні коменти проти ЗЕвлади не блокували би;

3. Весь пейсбук керується витисненням грошей, які заробляє на рекламі, і в своїй жадобі керівництво пейсбуку за вісім років війни (!!!) не відокремило (я вже не кажу про припинення діяльності!) країну – терориста, країну – агресора, від її жертви. Хоча український сектор пейсбука давно має право на існування – не зважаючи на війну.

ВИСНОВОК: Сцукєрбєргєр, якому належить пейсбук, є зажерливою жадібною до грошей істотою, яка лише прикривається толерантністю та демократичними принципами. Фальшива усмішка Сцукєрбєргєра та його псевдо антивоєнні заяви мають вводити до омани користувача, аби Сцукєрбєргєр міг на тому користувачеві хапати все більше грошей. Насправді ж Сцукєрбєргові насрати на страждання українців, насрати на те, що рашка є країною терористом, оскільки Сцукєрбєргєр не відокремив нагляд над українським сектором підконтрольного йому одному пейсбуку від коцабського. До того ж, Сцукєрбєргєр СВІДОМО кришує подібними дискримінаційними діями свого соплємєнніка, чим викликає в народних масах національну ворожнечу.

Таким чином, Сцукєрбєргєр є спонсором та поширювачем тероризму у світовому масштабі. Ганьба кришувателю фашизма, натягшему на свою огидну пику мегажлоба маску демократа!!!

ОМ! Я все сказав.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma