Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2021-02-24 09:45:05 eye-2 405   — comment 0

Красно-черный день преZEдентского календаря

На рабочем столе календарь показал преZEденту язык, на котором красным по-белому было написано 23 февраля. Полшестой «батько нації» почухал потилицю и задумчиво уставился в потолок. Мыслей не было никаких. Неделя только начиналась, а работать уже было в облом.

В реальность гаранта Конституции вернул звонок с поста охраны, сообщавший, что к нему на аудиенцию пожаловал актив фракции ОПЗЖ с Медведчуком во главе. ПреZEк дал добро пропустить. Не, ну а шо, а вдруг пришли на явку повинной и собираются сдаться в плен “слугам народа”?

Дверь преZEдентского кабинета отворилась и в нее ввалился квартет ОПиЗЖенных нардепов – Медведчук-Кива-Шуфрич-Суркис. На голове Медведчука зеленела “буденовка” с пятиконечной звездой на лбу. Шуфрич был в партизанской папахе, украшенной красной лентой. Кива был без головного убора и сверкал лысиной во все стороны. А на Суркисе была офицерская фуражка без кокарды.

-Слава Советской Армии! – С места в карьер гаркнул Кива и приложил руку к пустой лысой голове.

-С праздником Днем защитников Отечества Вас, Владимир Александрович! – Приветливо произнес Медведчук и протянул потную ладонь для рукопожатия.

ПреZEдент, слабо ориентировавшийся в окружающей его реальности, с благодарностью потряс руку путинского кума и всех его сопровождающих. А потом извиняющимся тоном промямлил, это вас с праздником, мне, мол, служить не довелось. Но кремлевский посланец в Украине его успокоил, типа, что каждый родившийся в СССР пацан уже по определению празднует 23 февраля.

-Господин преZEдент, а давайте заселфимся в честь такого события,- предложил Кива и, схватив за рукав величайшего политика современности, поставил его в центр кабинета и по-дурацки лыбясь начал щелкать айфоном.

Когда делегация ОПиЗЖенных депутатов покинула преZEдентский кабинет, в него ворвался глава ОПы Ермак. Он в ярости брызгал слюной и махал руками.

-Вова, ты тупой?! Какого х#я ты связался с ОПиЗЖенными?! – Ермак буквально прорычал и протянул вождю зелебобиков календарь, где черным по-белому было написано 23 лютого.

Но было уже поздно. По всем российским СМИ уже пошел сюжет, как украинский преZEдент с народными депутатами народ Украины с Днем Советской Армии поздравлял.

...Шел обычный рабочий день в Офисе преZEдента на Банковой. (Все совпадения – случайны).#байки_банковой #будни_преZEдента

 

Червоно-чорний день преZEдентського календаря

На робочому столі календар показав преZEденту язика, на якому червоним по-білому було написано 23 лютого. Пів-на-шостий «батько нації» почухав потилицю і задумливо дивився в стелю. Жодних думок не було. Тиждень тільки починався, а працювати вже було в облом.

У реальність гаранта Конституції повернув дзвінок з поста охорони, що повідомляв, що до нього на аудієнцію завітав актив фракції ОТЗЖ з Медведчуком на чолі. ПреZEк дав добро пропустити. Не, ну а шо, а раптом прийшли на явку повинною і збираються здатися в полон "слугам народу"?

Двері преZEдентського кабінету відчинилися і увійшов квартет ОПіЗЖенних нардепів - Медведчук-Ківа-Шуфрич-Суркіс. На голові Медведчука зеленіла "будьонівка" з п'ятикутною зіркою на лобі. Шуфрич був у партизанській папасі, прикрашеній червоною стрічкою. Ківа був без головного убору та відсвічував лисиною на всі боки. А на Суркісі був офіцерський кашкет без кокарди.

- Слава Радянській Армії! - З місця в кар'єр гаркнув Ківа і доклав руку до порожньої лисої голови.

- Зі святом Дня захисників Вітчизни Вас, Володимире Олександровичу! - Привітно сказав Медведчук і простягнув спітнілу долоню для рукостискання.

ПреZEдент, який слабо орієнтувався в навколишній до нього дійсності, з вдячністю потис руку путінського кума й всіх його супроводжуючих довбодятлів. А потім вибачаючись промимрив, це вас зі святом, мені, мовляв, служити не довелося. Але кремлівський посланець в Україні його заспокоїв, типу, що кожний народжений в СРСР пацан вже за визначенням святкує 23 лютого.

-Пане преZEденте, а давайте заселфімся в честь такої події, - запропонував Ківа і, схопивши за рукав найвеличнішого політика сучасності, поставив його в центр кабінету і дурковато либляся, почав клацати айфоном.

Коли делегація ОПіЗЖенних депутатів покинула преZEдентській кабінет, в нього увірвався глава ОПи Єрмак. Він люто бризкав слиною та махав руками.

- Вова, ти тупий ?! Якого х # я ти зв'язався з ОПіЗЖенними?! - Єрмак буквально прогарчав і простягнув вождю зелебобіков календар, де чорним по-білому було написано 23 лютого.

Але було вже пізно. По всіх російських ЗМІ вже пішов сюжет, як український преZEдент з народними депутатами народ України з Днем Радянської Армії вітав.

... Йшов звичайний робочий день в Офісі преZEдента на Банковій. (Всі збіги - випадкові).

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma