Enigma Enigma

Helgi Sharp

2020-07-14 08:17:57 eye-2 3115   — comment 1

Крихітка Цахес: Всі захоплювалися витонченістю і спритністю карлика, не помічаючи всю його потворність і злість

1🔸 На фронті троє загиблих українців. Під час режиму "тиші". Серед них військовий медик, який при евакуації пораненого був у білому шоломі з червоним хрестом.

Ті, хто вірив, що Порошенко "наживається на війні" та пускав слюни, коли малоросійський комік казав, що "просто перестане стріляти" - саме ви вбили цих хлопців. Ви їх кати. Чому скорочуються ВСУ? Куди йдуть зекономлені кошти? Чому Зеленський наживається на війні? Незабаром ці питання перестануть бути риторичними.

2🔸 Сьогодні "слуги" виносять на розгляд Ради закон Бужанського про мову, але Разумков каже, що цей розгляд можуть перенести.

Треба виносити не закон, а Бужанського та йому подібних. Як же ці гніди бояться української мови - вона на них діє як ладан на чорта. Але слід пам`ятати: Україна закінчується там, де закінчується мова - тому зустрічаємось під ВР. Хай навіть ці манкурти перенесуть розгляд - людей менше не стане.

3🔸 Зеленський опублікував відео поїздок Україною.

Дурне поїхало в турне і зняло відосік. Можна вивести себе з 95-го кварталу, але 95-й квартал з себе - ніколи!

"Жив-був крихітка Цахес, наділений чарівним даром привертати до себе людей. Всі захоплювалися витонченістю і спритністю карлика, не помічаючи всю його потворність і злість. Всі чужі заслуги приписувалися йому, всі його вади - іншим, і лише деякі бачили правду..."
© Гофман, "Крихітка Цахес", 1819 рік.

4🔸 Рожкова: Не може бути, щоб була висока інфляція і низькі ставки.

Кому вона розповідає? У Зе в голові туман, а лекцій на тему макроекономіки в трускавецькому Гарварді не було. Вивчили тільки, що у тюль ВР шмаркатись не можна - диплом на руках!

5🔸 ДТЕК Ахметова буде поставляти вугілля на "Центренерго" за ціною "Роттердам +".

Уявляєте, в якій дупі знаходиться енергоринок, якщо навіть "слуги" зрозуміли, що треба повертати ненависну їм формулу "Роттердам +" і визнавати, що Порошенко робив все правильно. Може не різати собі хвоста частинами, а одразу повернути ненависного Порошенка?)

6🔸 ЗМІ опублікували "темники" СН, в партії говорять, що це "аналітика".

Угу, анал-ітика... Слуги настільки тупі, що їм потрібно говорити або по написаному або взагалі мовчати. Вже і так багато наговорили - і про корабельну сосну, і про дітей низької якості, і про собак на продажу.

- Мамо, а що таке іпать-колотить?
- Боже, донечко, де ти це почула ?!
- Ніде не чула. Просто дивлюся навколо і саме це на думку спадає.

7🔸 Дуда залишається на другий термін.

Дуда - це свого роду польський Трамп. І виграв він завдяки сільській та консервативній частини поляків. Якщо при владі у США залишиться той самий Трамп, американсько-польські відносини продовжать бути чудовими. При демократах я цього не гарантую. Плюс для України у тому, що Дуда до мозоку кісток русофоб, але проблеми "історичної пам`яті" між Києвом та Варшавою залишаться на порядку денному.

8🔸 Між військовими Вірменії та Азербайджану тривають бої.

Наслідок геополітичного злочину Москви, яка створила цей конфлікт і вже 30 років підтримує у такому стані. Бо імперський фашизм не може жити без війни. Мета Кремля: перетворити Донбас на перманентний Карабах. Не на Придністров`я, а саме на Карабах. Вихід один - руйнувати імперію.

9🔸 Трубопровід "Газпрому" до Туреччини простоює другий місяць через відсутність попиту, - Reuters.

Один з елементів руйнації імперії. Туреччина, Польща, Україна газ у Газпрому вже не беруть, Сила Сибіру на ремонті, а ціна в ЄС нижче собівартості, Газпром програє все арбітражні суди і виплачує по ним борги. Всі будують термінали, а Штати готові їх заливати по горловину. А пам'ятаєте, як Міллер пропонував Україні газ по $500? Здувся бобік.

10🔸 На сьогодні все. І годі бідкатися. У нас не тільки крихітка Цахіс. Як казала Ліна Костенко: "А ви думали, що Україна так просто? Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни. Ми унікальна нація. У нас хліборобів морили голодом. Режисери ставили спектаклі у концтаборах. Поетів закопували у вічну мерзлоту..." Вижили. Виживемо й зараз. Так що підібрали шмарклі та вперед. Раночку, Українці! 🤗

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma