Enigma Enigma

Norman

2020-02-27 16:04:05 eye-2 2528   — comment 0

КРИМ ЦЕ УКРАЇНА. Країна-агресор на вихід.

 

         Шість років тому український народ здолав у важкій, кривавій битві злочинний режим януковича. Перемога у Революції Гідності відкрила шлях до життя у квітучій, правовій, демократичній державі. Але нажаль був проти ідейний послідовник гітлеро-сталінської політики з кремля, який у своїй хворобливій уяві замислив план війни проти України.  Першим агресор вирішив окупувати Крим. Захоплення півострову відбулося силами зелених жабенят – кадрових російських вояк та ряжених кізяків з Кубані. Після окупації, гебельсько-путінська пропаганда обіцяла щасливе життя в рф вже сьогодні, але як завжди буває де приходить країна-агресор там біда і розруха . Так стало і з українським Кримом де катастрофічну економічну і екологічну ситуацію після анексії не врятував навіть сумнозвісний міст. Замість розвиненого курортного регіону півострів перетворився на військову базу рф.

        Приховати повний провал окупантів за допомогою пропагандистської машини вже не вдається. Вірна путінська трійка-блазнів: кисіль-радіоактивний, оленка-зливний бачок та соловій-розбійник не в змозі забезпечити замовнику з кремля потрібний ажіотаж навколо теми Криму, а можуть ригати лише безглузді звинувачення в бік України.

       Загарбницька політика країни-агресора на півострові з кожним роком тільки наближує Крим до повернення  у велику, міцну,процвітаючу українську державу. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma