Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2019-12-15 09:48:45 eye-2 3018   — comment 0

Лєщ Квартирович без доказів, у форматі "повірте мені, я знаю", настирливо наголошує на тому, що до вбивства Шеремета причетне ... СБУ і "хтось ще вищий..."

Чорний рот Коломойського - Лєщенко на своєму Ютюбі старанно вилизав четверкове "телешоу" Авакова і Зеленського". За всіма законами "чорнухи" обзиває підозрюваних ( і вже заарештованих) якимись "поганялами" - тобто свідомо переводить рівень свого журналізму до рівня геббельсівської пропаганди, а статус підозрюваних до статусу злочинців-рецидивістів, яким прізвища та імена по батькові не потрібні.

Втім у своїй замовній балачці Лєщ "вкинув" щось "нове".
Він розповів що "самовбитий підозрюваний" Іван Вакуленко, якого Лєщ називає лише кличкою "Пістолет" був викликаний на допит повісткою, в якій було чітко написано, що його викликають по справі Шеремета.

Що є порушенням правил слідства, оскільки на повістці пишуть зазвичай лише малозрозумілий для загалу номер справи у реєстрі досудових розслідувань.

Вакуленко не прийшов на допит оскільки 18 жовтня "покінчив життя самогубством" за два дні до наміченого допиту.
А іншому підозрюваному, якого заарештували раніше за іншою підозрою підсунули в тюрмі кнопковий телефон...

Але Лєщ - буду його звати так, оскільки він вперто обзиває всіх звинувачених лише кримінальнимим кличками" - тобто свідомо десоціалізує та криміналізує їх, ще до рішення суду, і - до закінчення слідства, яке офіційно визнане незавершеним самим Аваковим,

І Лєщ підтверджує що саме тема "вбивства Шеремета" і мнавіть можливість про це поговорити і "записатися" в протоколи "прослушки" були підсунуті теперішнім заарештованим спеціально і до того як їх в цьому звинуватили.

Лєщ Квартирович без доказів, у форматі "повірте мені, я знаю", настирливо наголошує на тому, що до вбивства Шеремета причетне ... СБУ і "хтось ще вищий..."

З огляду на це відразу пригадується ще весняний "маніфест" Портнова на своєму Телеграмі, в якому він намітив арешти, переслідування і зникнення активних ветеранів АТО, добровольців, волонтерів та інших ворогів - в першу чергу ворогів Росії і Путіна.

А ще згадується інформація про закриту нічну нараду силовиків у Зеленського (за участю Авакова ) у вересні де вирішувалося кого, коли і як заарештувати-закрити - та ще й так "аби народу це сподобалося"

Тобто чітко, по датах виконується "план Портнова"?
Чи це все таки план Кремля і Путіна?.

А те що головне у справі Шеремета це перетворення атошників, есбеушників та добровольців "у злочинців" підтвердив сам Портнов у своїй персональній програмі на каналі "НьюсВан".

І цим зараз слухняно займаються Коломойський, Мосійчучка, Лєщ Квартирович. І всі інші пропагандони...
Гібрида "справа", гібридне "слідство" - і нахабна брехня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma