Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-08-15 09:28:13 eye-2 2756   — comment 2

Лукашенко має намір придушити протести в Білорусі за допомогою Путіна

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що хоче зв'язатися зі своїм колегою Володимиром Путіним, щоб обговорити ситуацію, в республіці ситуацію тому, що бачить в ній загрозу не тільки Білорусі, але і Росії.

"Фактично за сценарієм розгортається агресія проти Білорусі. Треба зв'язатися з Путіним, президентом Росії, щоб я міг з ним переговорити зараз. Тому що це вже загроза не тільки Білорусі", - заявив Лукашенко у суботу.

"Знаєте, деякі росіяни, я дивлюся, там, занадто розумні, починають кричати: ось, Білорусь, так, що не так ... Я хочу сказати, що захист сьогодні Білорусі - це не менше, ніж захист всього нашого простору, Союзної держави, і приклад іншим. Якщо білоруси не витримають, покотиться ця хвиля туди. Тому за нас так вчепилися ", - вважає Лукашенко.

Такі заяви диктатора Білорусі йдуть на фоні багаторазових рейсів військових літаків РФ у Білорусь за останні три дні. А також на фоні того, що Лукашенко вже віддав Путіну 32 затриманих російських бойовиків з ЧВК "Вагнер". Схоже, що прибуття у Білорусь "зелених чоловічків" про яких писала у своєму твіттері російська пропагандистка Симоньян - вже близько...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma