Enigma Enigma

Сергій Григорович

2024-05-27 22:04:54 eye-2 4455   — comment 0

Максимальна увага ВСУ та ГУР! Терміново!

Суть і головне з 3 абзацу, спочатку - вступ.
В інтернет потрапили фотокопії документа з наказом міністра оборони РФ Білоусова про "значну" ДЕмобілізацію російської армії. 
Взагалі поняття мобілізації грає серйозну роль у нетоталітарних, не диктаторських державах.
Путіноїди легко придумали як обійтися без офіційної мобілізації. Зараз вони просто всюди де ловлять людину у вразливому, безправному, залежному стані, вони примушують її підписати добровільний выйськовий контракт на те, щоб стати путінським одноразовим м'ясом для штурмів. 
Система лже-поліції та лже-судів  та лже-виправна система у Росії взяли зараз на себе цю місію. Людям в тюрмах, в СІЗО, в поліції створюють такі умови, що для людини стає проблематичне виживання без втрати життя чи здоров'я. Як альтернативу пропонують стати "героєм" в інтервенсько-окупантській армії путіноїдів. Людину можуть примусити на контракт тим що позбавлять роботи і можливості на неї влаштуватися. Те саме стосується значних безнадійних боржників.

Така псевдомобілізаційна машина на "контракт" в Путіна, коли набрала оберти, працює досить потужно. Але на початку війни коли у Путіна несподівано замість "Київ за три" дні, сталося те що сталося,... Путін був вимушений терміново оголосити мобілізацію для набору великої кількості потрібних спеціалістів в армію. 
 За мобілізованими дуже плачуть мамки і жінки брати і сестри батьки, особливо коли це навіть не для захисту своєї країни, а для якихось маразматичних загарбницьких забаганок кремлівського полудурка. Розганяти та бити ногами в животи мамок та дружин... людей зі зброєю Путіну не дуже то зручно. ... Але ж ... антилюдяній системі путіноїдів будь-кого з мобілізованих можна легко і швидко поставити в дуже скрутне для виживання становище, і так ... примусити підписати "добровільний" контракт. Спочатку можна сказати, що будеш служити в третій лінії, в тилу, щось там охороняти... Далі у Путіна з мамками проблем немає: "Він сам підписав контракт за гроші вбивати людей, тому не плачтеся що його там вбили чи ноги відірвало." Саме "смішне" що і грошей для цього багато не потрібно. Військові контрактники - люди підневольні, їм можна і не платити, або примушувати віддавати всі гроші назад для військових потреб підрозділу, або якщо  завозбухають, просто кинути на подвал чи просто на убій на м'ясний штурм. Так Путин тиском і примусом переписав всіх/більшість мобілізованих на "добровільних" контрактників. 

 
 Тобто зараз: 
 1. Цій пропагандистській демобілізації підлягає дуже мало людей. Несуттєво мало для путінських мобілізаційних потреб.  Значна частина з них просто вже загинула чи вже демобілізована за каліцтвом. Інші вже на "добровільному" контракті.
 2. Якщо Путіну прямо зараз потрібно багато м'яса для одноразових штурмів, то кожен рашистський командир зрозуміє,... що  до 1 червня  всіх хто не підписав контракт вони кинуть у м'ясорубку. Іншого вибору у рашиських командирів просто не залишається, - з одного боку не вистачає людей на м'ясні штурми з іншого боку якусь кількість "частково мобілізованих"  безконтрактників треба звільняти... Єдино можливий і звичний для рашистів вихід - це просто кинути тих, хто підлягає звільненню в останній дембельський акорд,... на кулемет. ТОБТО ЗАРАЗ СТОЇТЬ ВЕЛИКА ЗАГРОЗА ЩО  ЦИХ "ДЕМБЕЛЕЙ" ТАКИ локально МАСОВО МОЖУТЬ КУДИСЬ КИНУТИ В ЯКИЙСЬ ОСТАННІЙ М' ЯСНИЙ МАСОВИЙ ШТУРМ  НА СУМЩИНІ ЧИ ХАРКІВЩИНІ.
 3. Дуже важлива ситуація для ГУР. З іншого боку серед тих НЕмотивованих мобілізованих безконтрактників вже дуже багато хворих, калік, та таке інше. Від якихось з них рашистській армії буде вигідно відхараскатись на дембель. Вони таки потраплять "на гражданку". 
 А що там у Путіна на "гражданці"? Там вже дозрівають умови кримінальних війн між новою генерацією кримінального елементу, - минулими учасниками, дембелями "сво" ... проти звичайної кримінальщини. Свіжа ситуація з НП у Челябінську широко відома. Це не просто - надзвичайна подія,... вона символічна, сакральна, надихаюча у обидва боки. Воювати з СВО-лочошниками Путіна можуть не тільки кримінальники за кримінальний вплив, це ще і... - громадянський обов'язок кожного свідомого росіянина, який не на стороні пітьми. Серед сволочошників Путіна з війни в Росію повертається велика кількість антилюдяних звірів. Все це підфарбовано путіно-індульгентними серійними педофілами, вбивцями, мародерами та насильниками... Подальша логіка зрозуміла, - неминуча велика  громадянська війна в Росії сама себе не почне. Ну відносно Гур та СБУ тут все зрозуміле само собою, - ця громадянська війна несе велику загрозу для України... Тому треба тримати руку на пульсі. Може навіть десь брати участь "для спасіння "Расєї-матушки"". Може когось десь спасе безпілотник, чи на ньому щось привезене... Може кримінальщина чи сволочошники Путіна якоюсь цінною інформацією поділяться. Може навпаки, їм якась інформація потрібна, де гроші лежать... справжніх ворогів Росії. 
4. Велика частина рашиського контингенту, який підлягає демобілізації знаходиться в полоні в Україні. Їх путілоїди обмінювати не хотіли І тут, - хоп! Вони звільнені. Не під присягою... Вже знають що таке путінізм не від пропаганди "рф"..
5. Треба нейтралізувати міжнародну пропаганду, що начебто Путін зкидає оберти у війні

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma