Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2020-08-05 13:27:10 eye-2 435   — comment 1

Маразми політичного сьогодення: Старий та ще старіший

Сивохо таки потрапив до тимчасової контактної групи в Мінську! Правда, в обличчі Фокіна.


Старий та ще старіший. Кравчук та Фокін. Ні, це в жодному разі не натяк на "тупий та ще тупіший". Просто так стали зірки для нішньої влади, що хтось там на Банковій вирішив потроллити мудрий нарід України. Саме так, нас українців, а ажніяк не "кремлівських мудреців". Бо ці два радянськочолі аксакали українського політикуму своє "помірковане", політично орієнтоване на Росію, лице демонстрували неодноразово.

Кравчук оголосив, що його давній камарад Фокін відповідатиме за комунікацію з населенням ОРДЛО та пересенцями на нашій території. Коротше кажучи, на цьому напрямку відбулася своєрідна ротація: радянський дідуган Фокін замінив донецького сцикуна (в прямому розумінні, сцикуна в штани!) Сивохо. А скільки з цим Сивохою офіснопрезидентські радники возюкалися! Проте результат був не те що нульовий, а ще й з мінусом. Обіс#алися з цим кавеенщиком, що й казати!

Отже, до керма ТКГ в Мінську встали старий та ще старіший. На Банковій кажуть, що їх обрали, бо ані Кравчук, ані Фокін не мають політичних амбіцій. Ні президентських. Ні народнодепутатських. Еге ж. То нахіба таких політичних імпотентів брати в ТКГ, в кого жодного бажання немає? Тому я й стверджую: їх поставили в ТКГ в Мінську на перемовини з ворогом аби потролити українській народ. Бо знають, що 73% це проковтнуть та ще й спасибі скажуть!

Маємо те, що маємо...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma