Enigma Enigma

4 ОТБр

2019-09-12 08:53:59 eye-2 2798   — comment 0

Марш 4-ї ОТБр в зону проведення ООС

Відповідно до отриманого розпорядження, командування 4-ї Окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського наказало командирам підрозділів здійснити марш в зону проведення Операції об’єднаних сил. Військовослужбовці провели всю необхідну підготовку, відповідно до встановленого порядку, та вирушили в дорогу.

Озброєння, військова техніка та особовий склад бригади планово прибуває до вказаних районів розгортання підрозділів, де буде виконувати завдання по підсиленню сил і засобів ООС. Так, військовослужбовці 4-ї ОТБр будуть виконувати завдання пліч-о-пліч з побратимами з 72-ї ОМБр та 36-ї ОМБр. Військовослужбовці вказаних бригад, що відбувають в пункти постійної дислокації для відновлення боєздатності підрозділів, передають передовий досвід ведення бойових дій військовикам 4-ої ОТБр. За словами воїнів бригади, вони швидко зрозуміли, що основним критерієм якості виконання бойових завдань є послідовність дій та влучність ураження сил ворога.

«Наразі, колісна і гусенична техніка, що знаходиться на озброєнні танкової бригади, а саме танки Т-72, Т-64БМ «Булат», бойові машини піхоти БМП-2, артилерійські установки,  гармати та інше обладнання, в складі ротних колон завершують марш в район проведення ООС» - розповідає командир 4-ї ОТБр полковник Чернов Олег Сергійович.

Днем раніше на залізничну станцію в місті Бахмут Донецької області, в нічний час прибули ешелони з особовим складом та військовою технікою батальйонів, артилерійських дивізіонів та інших з'єднань бригади. Загалом, ці підрозділи сформують потужне підсилення в складі бригадно-тактичних груп, що сьогодні виконують завдання за призначенням в зоні проведення ООС.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma