Enigma Enigma

Nikolay Timiryazev

2019-11-19 11:03:20 eye-2 51   — comment 0

Методика «агресивного поглинання» РФ

Попри всі інформаційні вкиди РФ щодо прагнення миру на Донбасі , метою Кремля досі лишається агресивне підкорення України. Прагненням РФ у війні проти України є збереження повного ФАКТИЧНОГО контролю над її територією, насамперед в ресурсно-економічному та геополітичному відношенні.

Проводячи відповідні інформаційно – психологічні спеціальні операції з впливу як на вище військово – політичне керівництво України та її збройні сили, так і на населення країни, Росія намагається створити в нашій країні сприятливі для себе умови розвитку  політичної та соціальної ситуації, які починають виникати з розвитком та загостренням ГРОМАДЯНСЬКОГО конфлікту в Україні, спровокованого створенням певних ідеологічних протиріч (мовних, культурних, етнічних тощо) серед населення.

Поряд з цим, пропагандистський інформаційний вплив РФ не обмежується територіальними кордонами України. Керівництво країни-агресора одночасно реалізовує одразу декілька супутніх різноманітних СТРАТЕГІЧНИХ інформаційно – психологічних спеціальних операцій по відношенню до громадян власної країни (метою яких є їх підготовка до війни з Україною та її можливими союзниками), а також з метою впливу на погляди військово-політичного керівництва провідних країн світу і на громадську думку свідомість їх населення з метою формування у них позитивної щодо агресора спрямованості і відповідно, негативного ставлення до України.

РФ проводить таке собі "агресивне поглинання "... держави державою, намагається  посилити економічну залежність України, досягти дестабілізації ключових галузей її економіки, впливу в потрібному для агресора напрямку на її провідні фінансово-промислові групи і клани.

Можна впевнено стверджувати - війна РФ проти України носить комплексний і всебічний характер... В ній задіяні всі сили та засоби, що є в  наявності вищого військово-політичного керівництва РФ – від державного апарату, збройних сил, спецслужб, засобів пропаганди і фінансово-економічних важелів, до кіно, телебачення, культури, бізнес-середовища та кібер-зброї.

         Однак ми цілком здатні зрозуміти те, що відбувається в рамках цієї війни саме сьогодні .. Нас, по-суті, всебічно  готують... до того самого "агресивного поглинання "...

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma