Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-05-21 16:50:40 eye-2 4443   — comment 0

Ми були готові! Якби

Літеральними словами одного відомого експерта.

Ось туди ходити не треба. Тому що це: совок; i він завжди починається гордими піснями тa "майже перемогами", а закінчується теж піснями: тільки часто сумними. Чомусь тaк  виходить - ви не знаєте?

Говорити про те чого немає, не існує в реальності ніякого сенсу немає: ніхто не слухає і ніхто не втішить погладивши по голівці, ну може буде наступного разу. Нема кому розповідати.

Може буде, через кілька поколінь. А може й не буде, все вже. Немає таких лідерів тa геніїв щоб говорити за Час; за історію та еволюцію.

А в цій реальності, як було доведено час України, щоб позбутися совка, вийшов. Увесь: навіть місяців не залишилося. Нема чого розповідати словами чого немає в реальності. Його немає, a з совкових казкових міражів нічого не з'явиться, саме й просто: ні перемоги; ні реформ; ні вільної європейської країни.

Ніяких якби майже часткових результатів не буде: тому що не буває. Ні, не існує у природі такої химері нормальності та совка, щоби розказати словами навіть дуже креативними а результи вже, як насправди, справжні. Доведеться чекати ще дуже, дуже довго, ще багато поколінь щоби совкови наративи та креативи обернулися реальними, справжними результатами.

Ворог буде подоланий, або ні: не "якби". Українська перемога буде, або ні, і знову: не "майже". Незалежність не буває "частковою": Беларусь знає. Тому ніяких майже результатів і часткових перемог: результат, в реальності скаже і покаже  все.

Від совка: всех його форм та прояв треба позбувлятися вчора. Час був дуже щедрим з Україною, але і його вже нема: вийшов. Це питання може стати вирішальним: і вже ставалося в історії.

Ось це: вже зрозуміло?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma