Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-10-25 11:17:54 eye-2 3877   — comment 1

Міністр оборони любить комфорт в поїздках - власний вагон і охоронець за рахунок корупційних схем

Цікаву картину спостерігати пасажири, що поверталися зі Львова у Київ на фірмовому потягу зовсім нещодавно. Скромний дід вийшов на перон з вагона, а за ним спустився підкачаний молодик, що тягнув здорову валізу з подарунками. Якщо глянути уважніше, у цьому неквапливому дідугані, можна зразу впізнати міністра оборони Тарана.

Але зарано захоплюватися економністю і близькістю до народу цього "слуги". Він дійсно прибув до Києва потягом. У причіпному вагон-салоні, який на сайті УЗ описаний як «справжній готель на колесах, обладний кухнею, великою залою і просторим спальним купе». Є і ванна кімната. Все, що необхідно для повноцінного відпочинку у, висловлюючись армійською мовою, «паркетному» відрядженні. За неповні 8 годиною сибаритства генерала Тарана виклали скромну суму в 15 тисяч гривень, що дорівнює місячній зарплаті командира роти на передку. І то, якщо він не оштрафований за відкриття вогню у відповідь по російськім окупантам, згідно з наказом від любителя подорожувати з шиком.

І звідки ж у міністра оборони від Зеленського такі гроші на звичайну поїздку? Все просто - від львівських забудовників, його подільників у корупційній схемі - «Львівська мрія». Саме заради підтвердження гарантій, оцінених раніше в суму з шістьма нулями, самому віковою «нового обличчя» Кабміну довелося міняти маршрут і заїжджати до Львова зі святкування чергової річниці створення «ЛітПолУкрбрігу». І судячи з наданим причіпного вагона-салону йому вдалося переконати учасників корупційної концесії  Для довідки - "Львівська мрія" це схема, за якою Таран вивів майно ( земельну ділянку у центрі Львову за адресою вул. Княгині Ольги 1\5) з власності Міноборони та віддав ТОВ «Енерджі Плюс Україна» і ТОВ «Львівська мрія» (є підрядником) для забудови та використання у власних злочинних цілях.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma