Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-06-06 09:45:56 eye-2 42839   — comment 7

Мінск Зеленського - Україна має сплатити компенсацію окупантам за блокаду, а також платити їм пенсії та соціальні виплати

Вчорашні новини від Кучми у Мінську, де за дорученням Зеленського тесть олігарха Пінчука здає Україну російським окупантам, були подані українцям вкрай обмежено. Чому так сталося? Причина є - це ті умови на яки згоден Зеленський, але він розуміє, що тим хто боронив свою землю останні 5 років - це не сподобається. Тому ми не почули у виступі Кучми перед журналістами нічого крім - припинення вогню, полонені, та й все.

Тільки по радіснім заявам росіян, та їх маріонеток, ми дізнаємось, яким саме чином Зеленський здає Україну. Так звана "голова МЗС ДНР" Наталя Ніканорова озвучила, на що саме йде Зеленський заради так званого "миру", а насправді - капітуляції нашої держави. Російські пропагандисти з ТАСС пишуть: «На сьогоднішньому засіданні групи з економічних питань ми очікували від нових представників України зміни риторики на користь конструктивного підходу до переговорного процесу. У зв'язку з цим ми підняли питання про налагодження прямого діалогу між сторонами конфлікту - Республіками і Україною - в рамках роботи профільної групи з питань економіки». За їх словами, російські маріонетки виставили такі умови своїх господарів: "взаємне узгодження дій по зняттю української економічної блокади, узгодження порядку взаємного пропуску промислових і гуманітарних вантажів, узгодження порядку управління промисловими активами, розподілу доходів і витрат від їх діяльності, а також «налагодження механізму виплат громадянам республік компенсації за шкоду, заподіяну українською владою внаслідок блокади, включаючи втрату робочих місць, зниження заробітної плати, заборгованість по пенсіях і соціальних виплатах".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma