Enigma Enigma

Влад Волошин

2019-12-15 15:38:48 eye-2 2751   — comment 0

Можна і ніж під ребро і "кавказький букет" тут отримати.

"Вієт, а ля міерда, Русо марікон!" - фраза, яку рекомендують запамятати російським "їхтамнєтам", які прибули у Венесуелу виконувати черговий "інтернаціональний обовязок".
" - Пока ты здесь, использование СС и ношение опознавательных воинских знаков либо на форме либо вообще на улице - строго запрещено;
- Бабы в регионе нормальные ...(щось про венеричні хвороби - авт.)... либо сифилис либо гонорея. А то вообще можно и целый кавказский букет подхватить. Удачи ребятки;
- Вообще, женщины в Венесуэле - агрессивные и у всех при себе ножи. Осторожно, немного требуется, чтобы они тебя выебали. Ихние местные хахели шибко ревнивые и тоже носят ножи;
- Воры - повсюду. Обращай внимание на окружение и будь всегда готов на мордощуп..."
"Інформаційний спротив" повідомляє, що в інтернет-мережі опублікували текст відповідної "інструкції", яку роздали російським військовим, які допомагатимуть теперішньому президенту Венесуели Ніколасу Мадуро залишитись при владі.
https://sprotyv.info/…/v-seti-pokazali-kak-voennym-rf-sovet…
Фото з інструкцією-листівкою опублікувала в Facebook користувач з Венесуели Ava Sevilla.
https://www.facebook.com/ava.sevilla.378/posts/188999952236052
За словами іншого користувача, Арсенія Федорова, венесуелка звернулася до товариства «Росіяни Латинської Америки» з проханням перекласти листівку. У тексті російських бойовиків інструктують, як їм поводитися з «аборигенами», як тікати з місця ДТП і навіть як спілкуватися з місцевими повіями.
«Мы — русские, прежде и выше всего, и тут все под нашим контролем. Главное, что венесуэльский народ понимает и уважает нас, но иногда необходимо показать местным аборигенам, на что мы способны», - інструктує власних "їхтамнєтів" командування.
За даними видання Wall Street Journal (WSJ), весною 2019 року у Венесуелі перебувало до тисячі російських "спеціалістів" з "Ростеху", які займались обслуговуванням воєнної техніки, яку Росія поставляла цій південноамериканській країні. Також, за різними данними тут знаходяться від 100 до 300 російських військових та воєнних "інструкторів-радників".
https://www.wsj.com/…/in-a-blow-to-maduro-russia-withdraws-…

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma