Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-21 07:21:37 eye-2 57   — comment 13

Муки розвитку-2

Вкрав тему в Руби. Мій комент. Може хто прозріє. Прошу до дискусії. -  ///Комент. 

Скажу більше. "Відлив" України в бік росії цілком нормальне фізичне явище,як і - прилив-відлив у морі. Це треба пам'ятати. Наріди є одним ,ментально, цілим ,скріпленим одною культурою тощо. Тому тут діє "трейдингове правило торгів". Як на форексі. Йде банальна корекція. Головне - що буде потім? Чи повернеться вона знов чи проб'є дно та піде вниз-ще більше. А це вже залежить від нас самих. Патріотів. 

Тому щоб протистояти путіну не треба змішувати росію з путіним.бо росіяни цілком під чарами "спасителя". Забери в них ці чари - вони розгубляться- Как ми моглі? Точно як зараз Німеччина не розуміє як вона могла нищити народи в газових камерах.

Люди це прості флешки,в які що зальєш те і отримаєш. А от питання - Що ми "заливаємо" в українців і що в росіян? остається відкритим. В росіян -майже нічого а в українців -один ура-патріотизм. А треба клопітка та наукова праця. Це маркетинг,якщо хочете.

Тут потрібні фахівці з продажу а не горлопани. Треба "продати" Україну СВОМУ народу так,щоб він облизався і сказав - Бля як смачно! Хочу ще! (на щирій українській мові) .

А в нас народ кривиться та жахається - Что ви нам тут втуляєте,какой націоналізм?! І правильно робить.

Це здорова реакція живої істоти. Спробуйте собаці ,в пащу, всунути корисну їй пігулку. Силою. Покусає чи виблює. Отож. Перепостю цю аксіому.

Хуйові з нас "жидобандерівці". Кацапи ми. Кацапи. Тупі та хамовиті.///

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma