Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-01-18 19:35:27 eye-2 3716   — comment 2

Мусора Авакова відпустили збройних нападників та викрадачів дитини зі школи серед білого дня - доля дитини невідома

Мусорська безкарність поліціянтів Авакова, що сидить у своєму кабінеті під особисту відповідальність Зеленського, продовжує вражати. Пару днів назад мусора відпустили збройних нападників на школу у Кропивницькому, де вони серед білого дня ввірвалися зі зброєю у 2-й клас, заламали руки вчительці на очах дітей та викрали дитину, доля якої до сих пір невідома.

ЗБРОЙНИЙ НАПАД НА ШКОЛУ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

15 січня 2020 року в м.Кропивницький відбулась екстраординарна подія у системі захисту прав дітей в Україні. Серед білого дня відбувся напад на загальноосвітню школу озброєних людей і наступне викрадення дитини прямо посеред уроку.

Озброєні люди увірвались до школи, далі зарвались до класу, заламали руки вчительці 2 класу прямо перед учнями і... і викрали одну дитину. В наступному вибігли з приміщення школи і намагались зникнути.

Думаєте такого не може були у сучасній Україні? Може.

Напад на школу організувала .... жінка. Мати одного з учнів цієї самої школи. Напад було організовано напередодні судового засідання по визначенню місця проживання дитини у Печерський Районний Суд з метою отримати перевагу у суді 28 січня 2020 року.

Озброєних людей поліція зупинила на виїзді з міста Кропивницький. На фото арсенал зброї, вилучений у гастролерів, які приїхали до Кропивницького з Одеси.

На місце події приїхали великі чини з поліції області. Було задіяно все велике керівництво. Дитина знаходилась в машині замкнута протягом 15 годин. Опіка підійшла до машини, постукала і... пішла.

Поліція подивилась на зброю і... .і людей відпустили.

Варто зазначити, що поліція таки вжила "належних" заходів. Опитала вчительку і переляканий клас дітей, які потім пішли всім класом до психолога, але... але озброєних людей відпустили.

Думаєте такого не може бути в Україні? А ви спитайте у Національна поліція України.

На днях Комітет ВРУ з питань гуманітарної політики затвердив проект постанови про заходи, які планується вжити для захисту прав дітей. В ВРУ її прийняла.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67769
Не зважаючи на те, що ГО Батько МАЄ ПРАВО звертало увагу Комітету на наявність катастрофічної проблеми ефективного захисту прав дітей, що виховуються у сім'ях і після розлучення батьків, Комітет відмахнувся від вирішення проблеми. А й дійсно, хіба проблема є пане Олександр Ткаченко. Люди ж атакували загальноосвітню школу, а не приміщення Комітету...

Коли ГО Батько МАЄ ПРАВО протягом останніх років звертало увагу Міністерство соціальної політики України на катастрофічність ситуації, Мінсоц не чув. Вони вважають, що приорітетним напрямком роботи, є надати ще менше можливостей для того з батьків, хто проживає окремо на виховання власної дитини і підвищити значимість рішення по місцю проживання дитини. Саме це вони відображають у черговому своєму безглуздому законопроекті, який виставили для обговорення на сайті Мінсоцу. Хіба проблема є пані міністерко Соколовська Юлія? Не в кабінет же до міністра прийшли люди зі зброєю, а просто у звичайну школу.

Знаєте як Поліція Кіровоградської області кваліфікує подію? Не повірите.. Це було... Хуліганство

Звісно екстраординарну подію, а саме: збройний напад на школу у Кропивницькому, викрадення дитини, про долю якої зараз ніхто не знає, намагаються зам'яти.
Чому? Тому що в Україні вже давно заробляють на дітях і не малі гроші.

Виникає всього два питання:
Так скільки коштує доля дитини в Україні панове функціонери? І скільки потрібно ще скалічених дитячих доль в України, щоб ви, теоретики у захисті прав дітей, почали чухатись?

ХВИЛЯ РЕПОСТІВ ПОРОДЖУЄ ЦУНАМІ ЗМІН!!!

P.S. Хотілось би, щоб державні функціонери щось зробили по даній події, але хіба варто сподіватись на реакцію держави у справі, де задіяні кошти і адмін.ресурс у чергову епоху "Жити по новому".

Далі буде...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma