Enigma Enigma

Лана Шведова

2020-07-06 14:43:05 eye-2 2518   — comment 0

На базі СБУ будуть створені та впроваджені єдині стандарти розробки і виготовлення засобів негласного отримання інформації

 

09:18, 6 липня 2020

Для впровадження єдиних технічних стандартів, гармонізованих з європейськими нормами щодо використання правоохоронними органами засобів негласного отримання інформації, у нашій країні створено технічний комітет стандартизації. Функції секретаріату технічного комітету покладено на Український науково-дослідний інститут спецтехніки та судових експертиз Служби безпеки України.

Створення технічного комітету передбачено наказом від 22.06.2020 № 129 Національного органу стандартизації – державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості».

Представники комітету мають, зокрема, забезпечити єдиний підхід під час розробки та виготовленні спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, що також підвищить ефективність їх застосування під час проведення українськими правоохоронцями оперативно-розшукових та негласних слідчих дій.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma