Enigma Enigma

Gradov

2021-06-15 19:10:14 eye-2 4464   — comment 2

На перше місце у конкурсі не претендую.

Спробую написати про гарне у лугандонії. Тільки пчеловод надав наказ про проведення зборів резервістів, як наступного дня вже відмінив.
Нічого дивного! Ще гвалт не стих за перший призов. Хто сплачувати буде. Де фонд на оплату у підприємця? Його немає, щоб зарплатню тому резервісту, котрий не працював і ще усі податки на нього відрахувати. Як можна платити людині за прогули? Ще гарна новина. з першого липня підвищення зарплати.  Чомусь не радіють мешканці. Бо вже комуналку перераховують. Більшість реагує інакше. Краще б вже мовили на скільки і що саме подорожчає? Так ще два роки тому повідомляли що у лугандонії до кінця 2021 року, зарплата і пенсія буде як у Ростовській обл. Раділи? Так! Тож і ціни будь як там! А то куди там. тролейбус-10, маршрутка-12,..а у Ростові-24 і 36...А хто отримав рашинпаспорт негайно до раши отримуйте СНИЛС. І будете там шлендати по лікарнях, щоб безкоштовно. З якою радістю за рашенпаспортом...А потім яке обурення- як так можна 20рб. сходити в туалет. Як вам не соромно. Пляшечка води ціна...та ви шо подуріли? Хапуги! А яке невдоволення, я отримала щойно паспорт. Я громадянка росії. Я залишаюсь тут і долі їду у Сочі на відпочинок, мене зараз забирає коханець він вже чекає, сидить у своєму Лексусі. Чому я не маю права одразу залишитись? Чому я повинна знов потрапити на лнр, а потім тільки і знов ще раз перетинати кордон. І чим я буду їхати? Я що оте пішки повинна пройти? Ви шо зовсім подуріли? А хто бажає пенсію- реєструйся, відмовляйся від лугандонської і будеш отримувати російську. Дві пенсії на території рф не передбачено. Та ми нібито одні з росією люди. А чому тоді торгівля дивно виглядає на прикордонному кпп.? Туди їдеш рашкрамниця ціни одні. А якщо у бік луганди повертаєшся- ціни на 20% а то і більше. І зробили падлюки, крамниця поділена пополам. Ніяк не перейдеш щоб дешевше придбати і перебігти. А стосовно подвійного, у мене дах їде, бо не розумію цієї дурки? Головний документ людини- Свідоцтво про Народження! Приймаєш інше громадянство- здавай паспорт своєї країни. А то виходить, що тепер до Батьків з Укрреєстрацією не потрапиш у луганду. А от лугандієць в Україну у будь яку мить В Укрпаспотрі місцева реєстрація. Ще і місцевий є. А паспорт рф і пропискою у росії
не показуєш на КВПП у Станиці..Цікаво а як же Пасечник підполковник СБУ. Генерал- майор МГБ лугандонії. Присягав Україні, потім росії і луганді. Тож вже потрійне чи як? Укррослугандієць?? Цікаво? Мячеславович, під яким гаслом будуть працювати крамниці російські? Хто-хто а ти знаєш як все робиться. Люди не забули твої шури-мури навколо " Донецкие Зори" Може ти там на паях зараз у 39 залі, що розташувався там?
 Стасоно УкрМови. Матюкатись не буду. додампару світлин. сім років у лугандонії знищують все Українське. Та ніяк не знищать. Вже і на українського леніна не звертають уваги. Стоїть обшарпаний. На перше місце у конкурсі не претендую.

 

 

.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma