Enigma Enigma

Kevin Harris

2024-04-30 15:13:30 eye-2 3960   — comment 0

На ТОТ Запорізької області дітям влаштовують зустрічі з рецидивістами і готують до війни з українцями

На окупованій частині Запорізької області росіяни намагаються повністю охопити пропагандою саме дітей. Їх змушують вступати в аналог піонерської організації - "Движение первых", де вони повинні носити форму з російською символікою, вішати прапори рф, писати листи військовим, що вбивають українців, а також зустрічатися з так званими "героями СВО". До речі, нещодавно для дітей організували зустріч з рецидивістом. І найстрашніше те, що росіяни вже зараз готують українських дітей до війни з українцями. Подробиці про те, що роблять з дітьми на ТОТ Запорізької області в інтерв'ю "ЗаБору" розповів голова громади під Бердянськом. 

Нещодавно у Бердянському районі окупанти влаштували дітям зустріч із рецидивістом  Місцеві колаборанти відзвітували, що в селі Нововасилівка провели зустріч із молоддю, на якій був присутній російський скандальний боксер В'ячеслав Дацик на псевдо "Рудий Тарзан". 

У росії він відомий як прихильник ультранаціоналістичного руху «Слов'янський союз». У 2007 році був затриманий за серію пограбувань салонів стільникового зв'язку, визнаний неосудним, поміщений до психіатричної клініки, звідки у 2010 році втік.

Після відбуття терміну рішенням суду його депортували до росії, де засудили до п'яти років позбавлення волі. У 2016-му він вийшов на волю. Також його обвинувачували в дебошах, нападах на повій, спробі перетину російсько-естонського держкордону.

У 2023 році Дацик заявив, що він вербує ув'язнених, щоб взяти участь у війні проти України. Тепер у вільний від вбивств час він «надихає» дітей на ТОТ.

Детальніше

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma