Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-03-28 15:48:43 eye-2 3697   — comment 2

Набридла несмішна клоунада 25-ти відсотків.


Набридла клоунада 25-ти відсотків.

Я вже втомився дивитись як 25% намагаються переконати лонгрідами, важкими аргументами, статтями на 5 сторінок юридичних і економічних аргументів про те, як правильно, як потрібно, як не можна ... Це як "горе от ума".
Невже не зрозуміло, що 25 відсотків розумних людей це, - дуже, дуже забагато для країни ?
Навіщо взагалі переконувати у чомусь ці 25 відсотків ??? Вони і так все нормально розуміють.
Бо всякі лонгріди і ці статті/програми з юридично/економічною аргументацією ніхто крім цих 25 відсотків не розуміє і не буде читати.
Невже не зрозуміло, що непотрібна вся ця умна єрунда ?
Треба художньо-розважальний-прІлІчно-ізнародний контент.
Просто красиво і смішно опльовуєте опонентів, щоб це виглядало заботою о "порядочності". Треба дуже велика кількість плювалок доведених до автоматизму.
Обов'язково щоб ви не виглядали злим, а виглядали "возмущенно-заботлІвим о народє".
Треба така велика повсеместна кількість смішно-художньо-культурно-75-ної критики, щоб у опонентів навіть рука не піднімалася виправдовуватись. І це реально не важко. Вже за рік напрацьовано досить приводів і причин, прошльопів і трагедій. Не треба говорити "як не умно", НЕ МОЖНА!  Ум не в почоті, якщо його немає. Треба одразу про страшні, вбивчі, злочинні наслідки.

Так, надоїло, це - очевидні речі, які до якихось "розумних" 25 відсотків довго вже не доходять.
Може не досить розумні відсотки? Ні, розумні, але дуже занадто серйозні. Не відповідає настроям публіки. Ну і що, що ти розумієш, що війна ??? Семидесяти п'яти відсотків це не стосуються, вони не в курсЄ. А ти ж, мабуть на них хочеш вплинути, а не на себе? 

Якщо зрозумів, то давай вперед у прилІчно-заботлІвий юморний "КВН". Он які біди кругом! І абсолютно зрозуміло хто винний! Тільки не по діловому, а по художньо-юморному. Можна озабочЄно-турботливо-обурено.
Тільки не нагадуй нікому, хто когось там колись обирав. Забули вже. Треба просто, просто, просто, просто, просто. Он яка біда, і тут, і тут, і тут, і тут, і тут ... І абсолютно зрозуміло хто винний. Пристойно інтелигентно, с юмором, з піклуванням, з огидою, ... От так з огидою, щоб пан Станіславський повірив.
Щоб публіці сподобалось, а не всякі там, - 25-відсоткові "умнічЯнія". Бо інакше одразу отримаєш клеймо-діагноз - ..рохобот....бізнес_на_крові. І не кажи, що тобі умніку здається не правильним, небезпечним, не розумним, - забудь таку єрунду. У чому вже зараз обмануті, ошукані, убиті, покалічені, ...... люди з 75% ? Купи прикладів кругом, .... бізнес на крові... Бо інакше тебе ніхто не буде слухати далі ніж 6-те слово. Ти будеш вимушений лаятися тільки з тими, хто тебе хоч якось слухає, ... - зі своїми, з союзниками. Будеш розділятися і підволодарюватися.

Але попередження: дуже незабаром тема юмору закінчиться, і треба буде горесна "ярость благородная". Бо забагацько драматичних наслідків "порядочного гумору" підпливає у найбижчі тижні-місяці. Семидесяти-п'яти-відсоткову публіку треба відчувати! І це не складно, це просто.
Тримай тренд! І тренд, - це точно не 25 відсотків, а 75 чи 100.

Щось якийсь абстракціонізм вийшов, ще і суржиком ... такий настрій був. Хто не зрозумів, чому суржиком, тому це взагалі не треба, про 75 відсотків. Нехай продовжують "щось просити" у того, в кого не вірять... Пан комік, ну стань професором, ну стань!  Пан уклоніст, ну стань мужнім патріотом, ну стань героєм, ну стань !  .... Клоунада. 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma