Enigma Enigma

Шалена БЄлка

2020-07-11 08:35:11 eye-2 2518   — comment 3

"Наш депутат": Дубинський взяв до штабу "Слуги народу" організатора "Антимайдану"

На цьому наполягає автор Моєї Київщини. Він переконаний, що це Дмитро Киришун (Діма-«Звєзда») – білоцерківський «бізнесмен», відомий тим, що у 2014 році організовував поїздки «тітушок» для участі в «Антимайдані» в Києві.

Дмитро Киришун (Діма-"Звєзда")

Чинний депутат Узинської ОТГ від Аграрної партії Дмитро Киришун уже встиг перефарбуватися під рейтингову силу, найкращим чином продемонструвавши якості політичного флюгера. Чому йому довірили керувати штабом у межах виборчого округу №90 поки не зрозуміло, але хтось явно вирішив закрити очі на кричущі факти його біографії. Варто нагадати, що Біла Церква фактично є вакантною для "Слуги народу", адже це єдиний округ, де на парламентських виборах проголосували не за "слугу", а за Миколу Бабенка – представника політсили "Біла Церква разом", близького до олігарха Василя Хмельницького.

Актуально: Єдиний не від "Зе", або Чому Біла Церква не проголосувала за "слугу".

У кримінальному світі за Киришуном закріплена кличка "Діма-Звєзда", а він особисто прославився історіями з "віджимом" агробізнесу. У часи Революції Гідності він активно підтримував Антимайдан, був одним із постачальників "тітушок", яких шукав серед білоцерківських спортсменів.

Раніше Киришун був керівником "ПОКРОВ-ГРУПП", що стало фігурантом кримінального провадження після надання у Мінекології завідомо неправдивих документів з метою отримання ліцензії на роботу з небезпечними відходами. Наразі даною фірмою керує Юрій Одрина – колишній правоохоронець з Фастова, а зараз є заступником Киришуна в Аграрній партії Білої Церкви. Відзначимо, що рідний брат Юрія Одрини – Іван – служив у Білоцерківській міліції, а зараз очолює ГО "Самооборона Білоцерківщини". 

Моя Київщина - детальніше

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma