Enigma Enigma

Roman

2020-06-30 16:23:37 eye-2 2756   — comment 0

Національний університет оборони України імені Івана Черняховського розпочав вступну кампанію!

Сьогодні, 30 червня, в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського розпочалася вступна кампанія на навчання за освітнім ступенем магістр для здобуття вищої військової оперативно-тактичної освіти.

Цьогорічна вступна кампанія проводиться безпосередньо в університеті з використанням дистанційних технологій та суворим дотриманням протиепідемічних заходів.

Відбір кандидатів на навчання проводився замовниками на підставі рейтингового оцінювання за результатами професійної діагностики. В ході екзаменів за фахом та тестування з іноземної мови офіцери-вступники  мають підтвердити високі результати професійної підготовки, особисту спроможність та високу мотивацію до отримання вищого рівня військової освіти.

Вступна кампанія для кандидатів завершиться на початку липня. У серпні проходитимуть вступні випробування на перший (бакалаврський) рівень підготовки в навчально-науковий інститут фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій за спеціальністю “Фізична культура і спорт” за спеціалізацією “Фізичне виховання і спорт у Збройних Силах”.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma