Enigma Enigma

Сергiй Делін

2023-05-30 05:48:17 eye-2 4487   — comment 0

Не "конфлікт"

Нинішня хвиля атак дає чітко зрозуміти: Росія не зупиниться, російський режим не схаменеться. Як і їхні духовні побратими минулого століття, вони зайшли занадто далеко, і тепер звідти, немає вороття. Цей висновок не залишає іншого виходу з цієї війни, окрім повної військової та економічної поразки режимів-агресорів.
Якщо Росія не зазнає економічної поразки, вона продовжуватиме повертатися зі зростаючими ризиками небезпеки для всього світу.  

Ця справа не лише про Україну. Stand with Ukraine,  більше не достатньо. Кілька днів тому близький друг Путіна Лукашенко запропонував ядерну зброю будь-кому, хто приєднається до їхнього агресивного "союзу". Скандування гасел не допоможе в цій проблемі.

Перемогти Росію військовим шляхом: надати Україні всі необхідні засоби та зброю. Більше ніяких ліній, черг і очікування.

Перемогти Росію економічно: найсуворіші, тотальні санкції. Припиніть грати в дурну гру в стільці, це нова війна в Європі, не новий політичний маскарад. 

Необхідні рішення не можуть бути заблоковані за примхою, це війна, тож знайдіть спосіб. 

Ні, ви не можете продовжувати купувати всілякі речі під будь-яким виглядом у фактично ядерного маніяка, щоб допомогти йому продовжувати щоденні звірства і шантаж світу.

Необхідно ввести жорсткі санкції проти держав які вирішили допомагати агресору. Якщо Росію не можна привести до тями, ми, вільний світ, повинні прийти до тями. 

Зараз. Негайно. Це нова війна в Європі в цьому, нашому столітті. А не чергова політична гра в "конфлікт".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma