Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-02-08 01:50:27 eye-2 3571   — comment 37

"Непристойна" пропозиція до кожного українця. Передай друзям, родичам і знайомим.

"Непристойна" пропозиція до кожного українця. Передай друзям, родичам і знайомим.

Частина перша.

 Усвідомимо скільки срачу.
Це просто необхідно. Бо коли хтось намагається не зафіксувавши, і не усвідомлюючи весь цей мрак, щось говорити про "нашу державу", про "наш народ", ... виходить самі знаєте що.
"Людина зовсім не в курсах". "Зомбо-дитинятко". "Людина з паралельного, ще і з не існуючого світу". "Старий несвідомий бормотун-заклинатель".
На нас навалена безліч суспільних комунікативних глобальних проблем. Нічого взагалі не можна концептувати без чіткого і об'ємного усвідомлення цих бід. Це як міркувати про концепції мирного життя, коли навколо йде відразу п'ять світових воєн.

Почнемо. Так вже історично накрутили ... Атеїсти проти християн. Християни поміж собою чубляться багато різних течій.
По патріархатам ворожий поділ. Накручені "комуністами" проти підприємців. Анархісти і емігранти проти державників патріотів. Ліберали проти державників і про-комуністичних. По статусу мови. По Другій світовій та вітчизняній.
Вектор дружби захід-схід. По родичах, емігрантах і іммігрантах з РФ. Сільськогосподарська держава чи промислова. Сировинна колонія чи технологічно розвинена. Кому - війна, а кому - не війна. По сексуальних обмеженнях, свободах, супер-свободах і гипер-свободах. Корупція-антикорупція. Олигархо-депутати, чи створювачі робочих місць і будівники національної економіки. Жінка мати, - проти жіночої бездітної кар'єри до 40 років, або вільного кокетства до ?? років. Земля продається - не продається. Дніпро - Вінниця. ...

Ось такий абзац.
Давайте його ще раз викладемо по рядках, щоб краще усвідомити величезний список фатальних комунікативних проблем у суспільстві:
- Атеїсти проти християн.
- Християни поміж собою чубляться багато різних течій.
- По патріархатам ворожий поділ.
- Накручені "комуністами" проти підприємців.
- Анархісти і емігранти проти державників патріотів.
- Ліберали проти державників і про-комуністичних.
- По статусу мови.
- По Другій світовій та вітчизняній.
- Вектор дружби захід-схід.
- По родичах, емігрантах і іммігрантах з РФ.
- Сільськогосподарська держава чи промислова.
- Сировинна колонія чи технологічно розвинена.
- Кому - війна, а кому - не війна.
- По сексуальних обмеженнях, свободах, супер-свободах і гіпер-свободах.
- Корупція-антикорупція.
- Олигархо-депутати, чи створювачі робочих місць і будівники національної економіки.
- Жінка мати, - проти жіночої бездітної кар'єри до 40 років, або вільного кокетства до ?? років.
- Земля продається - не продається.
- Дніпро - Вінниця. ...

І ось при усьому цьому списочку Україні треба оперативно зробити політичну структуризацію створити суспільні рухи, громадські організації, реальні політичні партії, а не диванні-карманні фейки на одні вибори ...
Як тут бути???
Ще є "добрі сусіди", які на любу конфліктну ситуацію,  будь якій, не дуже конструктивній стороні радо анонімно підкинуть грошенят, пришлють безоплатних адвокатів, аби роздувалися конфлікти і деструктиви в суспільстві і створювалися проблеми нормальним лідерам.

І при значно меншій кількості масштабних конфліктів, політичне реальне політичне життя в країні стає неможливим. Воно витісняється фейково-маріонеточним не самостійним. На політичну сцену виходять приблизно 3 класи.
Перше - це карикатурно абсурдні лідери.
Друге - це не самостійна, не компетентна, опереточна наємна псєвдо-еліта. Це як наймані актори, для зображення перед камерами політичного життя. Тут треба красиві для камер, або міцні для штовханини люди, які трошки щось вміють говорити. Вони просто виконують команди про що як треба голосувати.  "Якщо є проблема, то треба на камеру позображати, як ми її  обговорюємо,  як говоримо про те, як начебто будемо її вирішувати."
Третє, - це місцеві активісти кишенькових партій, які при своїх місцевих коритцях, співають безкінечну пісню "Наш лідер найвище усього! Він - спаситель! Без нього все загине! Ми всі ще живемо тільки завдяки йому! " Це сама масова група.

А де ж нормальні лідери? А для них просто немає місця в цьому театрі абсурду. І справа навіть не в тому що їм важко конкурувати матеріально з крадіями, що присвоюють і продають все, що погано лежить. Річ у тому, що народу для них немає, послідовників не існує, ніхто їх не підтримує і не підтримає.

ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ НОРМАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ПРАЦЮЮЧОЇ ЛЮДИНИ, ВИСЛОВИТИ СВОЄ ПОЛІТИЧНЕ УПОДОБАННЯ ДО ЯКОЇСЬ СИЛИ, ЦЕ ЗНАЧИТЬ, ОТРИМАТИ ПАРУ МОЖЕ ДРУЗІВ, І КУПУ-КУПУ ВОРОГІВ НАВКРУГИ, МАЙЖЕ ПО ВСЬОМУ СПИСКУ СУСПІЛЬНИХ КОНФЛІКТІВ. ПО ВСЬОМУ СПИСКУ КОНФЛІКТІВ НА РОБОТІ, У ДВОРІ, В ШКОЛІ, ДЕ ДІТИ ...

Для більшості людей коли і так - матеріально скрутно, це - не підйомний тягар. Тим більше, що в нашому списку суспільних конфліктів, є не просто теми посперечатися, а є і реально теми взаємної ненависті. Що вже казати про серйозних фахівців, котрі не будуть грати в цей театр абсурдної драми, окрім як, задля лобіювання ВЕЛИКОГО бізнесу.

Суспільство просто порване, розбито на ворогуючі групи. Причому, якщо ви з кимось заодно,... то це тільки в цій даній темі, а в сусідній будете ворогами.
А коли проти якоїсь держави хтось веде гібридну війну, то ситуація ще значно погіршується. Тому що ворогуючі конфліктні групи створюються штучно і  масово

І ось тільки тут ми дійшли до того про що йдеться в назві. А чи може якось народ виправити цю ситуацію?
Цікаво почути в коментарях тут, нижче публікації ваші думки і вашу зацікавленість.
І якщо буде така зацікавленість, то я у другій частині викладу свої думки, як можна вирішувати такі проблеми.

Умисно на цьому закінчую першу частину. Реально дуже важливо, щоб люди, яких це цікавить, добре усвідомили великий список проблем викладений тут.
Цими проблемами-конфліктами народ наче знищено як політичного суб'єкта, суверена і джерело влади.
Фіктивна демократія з мозаїчною суспільною свідомістю. Я думаю, що багато людей розуміють, що інколи щось тримається тільки завдяки міжнародній підтримці і міжнародним зусиллям.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma