Enigma Enigma

Ivan

2022-01-17 08:54:19 eye-2 3252   — comment 0

Невідома історія Це Чі Лопа — найвпливовішого наркобарона світу

Йому вдалося заробити шістдесят мільярдів доларів на наркотиках, після чого Це Чі Лопа нарешті заарештували в Амстердамі. Документальний фільм «Наркосиндикат "Сам Гор"» розповідає історію одного з найбільш розшукуваних злочинців сучасності. Кінострічка від Discovery+ в Україні доступна на MEGOGO.

Це Чі Лоп створив найбільшу в історії мережу з торгівлі наркотиками. На відміну від своїх відомих «колег», він переховувався від закону понад десять років. Це Чі Лоп підкорив собі глобальну структуру, що охоплювала наркозаводи в Золотому трикутнику Південно-Східної Азії та італійську мафію, якудзу в Японії та мотоциклетні банди в США. Заарештували злочинця в Амстердамі в січні 2021 року завдяки спільним зусиллям понад 20 країн й організацій, зокрема Інтерполу й Управління з контролю за наркотиками, а керувала операцією Федеральна поліція Австралії.

Документальний фільм досліджує, як Лопу вдалося налагодити глобальний наркобізнес вартістю 60 мільярдів доларів, залишаючись майже невідомим. Професор Гарвардського університету Лаура Хуанг аналізує характер Лопа, щоб зрозуміти бізнес-підхід і підприємницьку стратегію наркобарона. Зрештою кінооповідь пояснює, як Це Чі Лоп заробив мільярдні статки, змінивши попит у наркобізнесі.

«Що виходить, коли блискучий бізнес-розум береться за незаконну торгівлю наркотиками? Найбільша наркоімперія, якої світ іще не бачив. Ця історія наближає глядачів до генія, дії якого даються взнаки й зараз. Розповіді про впливових представників Азійсько-Тихоокеанський регіону все ще залишаються для нас пріоритетом», — сказала Лінн Нг, керівник відділу контенту, APAC, Discovery, Inc.

«Нам подобається розповідати резонансні історії, а найвпливовіший наркобарон світу Це Чі Лоп пропонує нове розуміння злочину. Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з Discovery й беремо участь у глобальному запуску в нелегкий для індустрії час. Цей документальний фільм укотре характеризує IFA як виробника якісного кримінального контенту, який знаходить відгук в аудиторії», — сказав Дін Джонсон, керівник відділу імпровізації IFA. 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma