Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-04-27 09:51:05 eye-2 3776   — comment 9

Невиконання службових обов'язків і державна зрада керівників вищих органів державної влади.


Невиконання службових обов'язків і державна зрада вищих органів державної влади.

Ще більш фантастичне оповідання. Події відбуваються у недалекому майбутньому і минулому.
Збіг всіх прізвищ, назв, подій і просто слів є підкреслено випадковим.

В умовах, коли:
- законодавчо і на міжнародному рівні визнана військова і гібридна агресія рф проти України,
- коли КОВІД-19 офіційно визнаний відповідними органами уряду ІНФЕКЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ,

правоохоронні органи включаючи Генерального прокурора, ігнорують розповсюдження агресором цієї хвороби і інших небезпечних хвороб на окупованих територіях, недотримання окупантами українського законодавства стосовно карантину і незаконні перетини кордону в умовах пандемії.

Ігноруються організовані бактеріологічні атаки на парламент, навіть його спеціальні скликання для зараження.
Більше того, ігноруються терористичні акти здійсненні створеною НКВД Сталіна у 1943 році кгб-істською сєктою РПЦ. Відповідальні державні посадовці ігнорують масові організовані бактеріологічні атаки цими групами терористів-смертників прямо у центрі столиці. Ще і надають їм всіляку допомогу. Навіть ніхто не ставить питання про заборону цього НКВД-шного сталінського культу.
Президент і МЗС не звертається до міжнародних партнерів і світової спільноти, стосовно розслідування і засудження цих бактеріологічних атак. Абсолютно ігнорується необхідність виявлення ІНШИХ ВІРУСНИХ ШТАМІВ, занесених терористами з країни агресора паралельно з КОВІД-19, і запрошення для цих цілей військових миротворчих контингентів і військових фахівців по бактеріологічній зброї від країн-партнерів з НАТО. В цих умовах, вищі посадові особи інфантильно і безвідповідально абсолютно ігнорують бактеріологічні атаки інших типів. Хоча у розповсюджених захворюваннях просто і очевидно проглядається декілька різних небезпечних типів інфекцій, просто за різною симптоматикою і важкістю протікання. Є очевидні тенденції прикрити різні штами вірусів одним, начебто "китайським" КОВІД-19. Тричі анонсоване карантинне закриття кордону скасовується і ігнорується. Організовуються серійні, все більш і більш масштабні бактеріологічні атаки і операції прикриття.
Діяльність Верховного головнокомандувача обмежується тільки евакуацією за кордон власних родичів і створенням медіаконтенту. Багатьом здається, що він просто продовжує свою попередню діяльність по зйомках у серіалу про неіснуючу президентську діяльність. Президент, щоб не було помітно його особистої бездіяльності, зупинив економіку усієї країни карантином, щоб всі інші теж нічого не робили, і він на їх фоні виглядав нормально. В умовах абсолютно безсніжної зими, посухи неврожаю і голоду, які насуваються, уряд додатково вводить дезорганізацію і саботаж у вітчизняний ринок сільськогосподарської продукції. Створює умови щоб селяни не могли продати свій врожай. Вищі посадові особи публічного знущаються з населення, публічно розмірковують не про те, коли почнеться масове зубожіння, криміналізація і голод, а про те, коли відкриються заклади для бодибілдингу і спа. Якісь комедіно-ідіотичні персонажі, які три тижні тому "прогнозували" спад хвороби з невідомих причин і призначали кінець карантину на позавчора, знову вам виходять і ... що? Правильно, - "прогнозують" спад захворювань і кінець карантину через невідомі причини... через три тижні...
Поставлені нові керівники прокуратури і слідчих органів у такий критичний і небезпечний для країни час, підкреслено займаються розслідуваннями не бактеріологічних атак терористів-сектантів з країни агресора, ... а дій громадських активістів за подіями 6-ти річної давнини і особистою помстою за давні непризначення їх на певні посади, фабрикуванням неіснуючих кримінальних справ без складу злочину.

Уряд створив такі умови у медицині, що кожний 5-й заражений є медичним працівником. І лікарні очевидно стали центрами супер розповсюдження цих небезпечних інфекційних хвороб. Компанії по масовому тестуванню на наявність хвороби більше схожі на компанії по масовому розповсюдженню цих хвороб.

Інфантильний парламент і, навіть, опозиційні фракції теж ігнорують найстрашніший заборонений прояв війни, - бактеріологічні терористичні атаки, ... їх навіть не цікавлять спроби ворожих агентів чинити саботаж роботи самого парламенту через законодавчі дос-атаки, здійснювані методом спаму "поправок". А захоплення ворогом засобів масової інформації, - то взагалі єрунда. Вони просто взяли і вимкнули аналогове телебачення, яке давало державі прямий доступ ДЕРЖАВИ до громадян, без численних посередників, діяльність яких можна елементарно у один день "гібриднути".

Щоб ти робив якби опинився у такій країні загарбаній "The-Джокерами" ?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma