Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-07 08:32:07 eye-2 2703   — comment 0

Номінальною власницею вілли Зеленського стала сестра в.о голови АМКУ, яку призначив Зеленський

"Дивні" речі кояться у нашій країні. Наш чесний та добрий президент роздає своє дуже коштовне майно майже "випадковим" людям. Яка щедра та безкорисна душа у людини! А ви його за щось не любите та розповідаєте, що Зеленський корупціонер та брехун. Ось, що стало відомо про цей "благородний" вчинок:

Віктор Уколов

В.о. Голови Антимонопольного комітету стала Ольга Піщанська, сестра якої Світлана Піщанська стала номінальним власником вілли Зеленських в Італії :)
Навіть не знаю з чого почати? Давайте з вілли, бо вона розкішна - кілька поверхів і 15 спалень у місті Форте дей Мармі, курорті улюбленому серед російських бізнесменів.
Будинок був оформлений на італійську фірму San Tomaso, якою володів офшор, що належав Зеленському. Нещодавно сталися зміни - офшор переписали на якусь гречанку, а директором італійської фірми стала Світлана Піщанська.
От воно, щастя, - заходились до нестями ЗЕфани, президент позбувся офшору. Угу, - скептично сказали ми і не помилилися.
Бо абсолютно ж, БЛІН, випадково головою АМКУ призначено Ольгу Піщанську! І то ж цілковитий збіг обставин, що вона СЕСТРА директора вілли Зеленських.
Для допитливих - закладка на розслідування з доказами: https://espreso.tv/news/2020/06/12/zelenskyy_perepysav_italiysku_firmu_na_sponsorku_quotslugy_naroduquot_rozsliduvannya

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma