Enigma Enigma

Олександр Ружанський

2017-12-07 10:13:25 eye-2 6830   — comment 1

Нова "дочка Корнета". Вам сподобається ще більше!

Коли скандал з Мариною Корнет - дочкою так званого міністра внутрішніх справ ЛНР, терориста Корнета, яка вчиться на прокурорському факультеті Національного юридичного університету ім.Ярослава Мудрого, досяг свого апогею, багато хто задавався питанням - а, якщо б цей факт зараз не отримав широкого розголосу, наскільки далеко зайшла би ця ситуація? Дочка терориста і ворога України, яка жила на вільній від терористів частині Україні розкішним життям східної принцеси на криваві гроші свого батька, пішла би працювати в прокуратуру України? Чи не абсурд?

Не знаю. Бо, абсурд - наше всьо! Якщо б Марина Корнет працювала в прокуратурі України, нічого дивного в цьому не було б. І нового теж. Пояснюю, чому, на конкретному прикладі. Готові до нової порції сучасного, суто українського ідіотизму?

Зустрічаємо! Військовий прокурор Білгород - Дністровського гарнізону, колишній слідчий Військової прокуратури сил АТО - Цупка Олександр В'ячеславович - син діючого начальника слідчого відділу військової прокуратури ДНР, Цупки В'ячеслава Анатолійовича.

Просто шикарна трудова, військово-прокурорська династія! Правда? ( Треба у товариша генерала Грицака поцікавитися, може в СБУ і МГБ ДНР теж такі є, а ми і не знаємо?)

Аби ніхто не сумнівався у близьких родинних зв'язках “нашого" Цупки і ворожого, додаю скріни з бази даних жителів України з домашніми адресами Олександра В’ячеславовича та В'ячеслава Анатолійовича Цупок.

З такими ФІО в Україні лише дві особи. І адреса у них одна - м. Донецьк, вул. Церетелі б.14, кв.12.

Тепер заходимо на сайт Миротворець і читаємо, хто такий Цупка В’ячеслав Анатолійович :

Изменник Родины. Состоял на службе в Генеральной прокуратуре Донецкой области. Нарушил присягу и перешел на службу в правоохранительные органы, организованные террористическими организациями и/или силами оккупанта. Место работы после предательства: Генеральная прокуратура т.н. «Донецкой Народной Республики», Главная военная прокуратура следственный отдел, должность — начальник отдела. Дата рождения: 02.04.1954 г. ИНН: 1981514858 Адрес прописки: г. Донецк, ул. Церетели, 14, кв.12.

https://myrotvorets.center/criminal/cupka-vyacheslav-anatolevich/

Аби не було питань, хто такий Цупка Олександр В'ячеславович, заходимо на сайт ГПУ і бачимо отаке :

Привіт, Юрій Віталійович і Анатолій Васильович!

І щоб вже остаточно розвіяти усі сумніви, додам, що згідно декларації військового прокурора Білгород - Дністровського гарнізону, Цупки Олександра В’ячеславовича, він є тимчасово переміщеною особою, за що і отримав від держави в тому році 11 тисяч 148 гривень.

https://public.nazk.gov.ua/declaration/b712133d-57f9-4c4e-8743-78b233a38b1b

Тут треба зауважити, що згідно з тією ж декларацією, український військовий прокурор Цупка отримав зарплатню за 2016 рік у розмірі 211 тисяч 789 гривень, має, разом з родиною, у власності немаленьку квартиру у Києві площею 107 м.кв. і службове житло у Білгород - Дністровську на 72 квадрати, яке йому оплачує Українська Держава. Але ж, отримати виплату для біженців Саша Цупка все рівно не забув. І це при тому, що сотні тисяч цих самих біженців не мають, ні власної квартири в столиці України на сотню квадратних метрів, ні службового житла за рахунок Держави, ні такої зарплатні, як у військового прокурора Цупки.

Проте, повернемося до суті нашого розслідування. Хтось, як і у випадку з дочкою Корнета, може почати волати на тему - “діти за батьків не відповідають”. Але, історія з Мариною Корнет, це зовсім інша річ, хоча і теж дуже погана. Марина - студентка, а Олександр Цупка - діючий працівник, навіть не цивільної, а військової прокуратури, на керівній посаді, з доступом до військової та державної таємниці! Різницю відчуваєте?

Добре. Син за батька не відповідає. Але навіщо Цупку-джуніора тримають у військовій прокуратурі з доступом до всіх можливих таємниць? Він міг би у вільний Україні працювати за своєю спеціальністю десь юристом на підприємстві, адвокатом, дільничим інспектором, в кінці кінців, якщо так хочеться бути правоохоронцем. Але, чому Луценко і Матіос, під час війни, ставлять на відповідальну військово-прокурорську посаду сина військового прокурора ворога???

І знову відповідь в мене одна - все це відбувається тому, що діючий режим Порошенка є промосковським і зрадницьким відносно народу України.

Нагадаю, що до керівної прокурорської посади, Олександр Цупка працював слідчим військової прокуратури сил АТО. По ближче до батька, тобто. А, що таке ВПС АТО всі вже давно знають: це переслідування добровольців і військовослужбовців-патріотів, це кришування контрабанди в зоні АТО, це друг терориста Жиліна - корупціонер Костя Кулик у якості керівника цієї прокуратури і т.д.

До речі. В цій самій прокуратурі працює ще один українофоб і прихільник Росії, такий собі підполковник Дмитро Зархін. Його акаунт, який дуже добре свідчить про сутність цієї мразоти я вскривав ще восени 2015 року. ( Бажаючі подивитися на це йдуть сюди : https://censor.net.ua/photo_news/381121/uvolnyaya_sledovateleyi_sakvarelidze_za_soderjanie_ih_stranits_v_sotssetyah_gpu_ne_obraschaet_vnimaniya )

І ось синуля ворога України в тій самій військовій прокуратурі сил АТО. І я підкреслюю,- це не випадковість! Це допомога у контрабанді, це патріоти в тюрмах, це корупція і злочини проти правосуддя.

Лише один факт щодо молодшого Цупка на посаді слідчого ВПС АТО:

Саме Олександр Цупка є головним виконавцем сфальсифікованої кримінальної справи відносно краматорських прокурорів Сухініна і Гапєєва, які наступили на корупційний, контрабандний в тому числі, хвіст військовим прокурорам.

А тепер розкажіть мені, що Цупка-джуніор любить Україну!

І знов, до речі. А якого біса цього Цупку зараз поставили прокурором військового гарнізону, який знаходиться в безпосередній близькості до російського анклаву в Молдові - ПМР? Це випадковість? Не вірю.

Дивлюся, як Генеральний прокурор Луценко ісходить на гівно, що співробітники НАБУ, нібито, мають незаконний доступ до державної таємниці, потім дивлюся на військового прокурора Цупку - молодшого, і не вірю.

Ще дивлюся, як покидьок Луценко викриває агентів НАБУ під прикриттям, але мовчить про Цупку і його батька, і ще більше не вірю. Я тільки бачу, що ГенплокуЛОЛ бореться з антикорупціонерами руками корупціонерів і проти патріотів - руками усіляких цупок.

І останнє. Не менш зашкварне. Не тільки для нинішньої української влади, а і для Національної асоціації адвокатів України.

Дивіться, яка прелєсть. Оцей самий батько “нашого” Цупки - Цупка В’ячеслав Анатолійович є колишнім співробітником КДБ СРСР в Донецькій області і сидів в одному кабінеті з Анатолієм Головіним - тим самим Головою Конституційного суду України, який у шахрайський спосіб змінив Конституцію України і повернув Януковичу повноваження Кучми.

Втім, мова не про Головіна. Це додатковий фактаж. А справа у тому, що начальник слідчого відділу військової прокуратури ДНР - Цупка В.А., є діючим українським адвокатом і членом оцієї прекрасної Національної асоціації адвокатів України! Свідоцтво номер 735 від 03 05 1995 р.

Заходимо за посиланням на сайт НААУ у профайл адвоката В'ячеслава Цупки і бачимо, що інформації про припинення або зупинення права на заняття адвокатською діяльностю щодо нього ніякої немає. Людина працює, чого там.

http://erau.unba.org.ua/profile/19703/

Більше того, Вєячеслав Цупка є діючим адвокатом - керівником стажування Ради адвокатів Донецької області!

http://unba.org.ua/internships/lawyers-trained-leaders

Цікаво, яким чином можна пройти стажування на адвоката у члена терористичної організації, який повинен сидіти в тюрмі? Вбиваючи і катуючи українських військових і патріотів?

Взагалі Національна асоціація адвокатів України - це пречудова організація. За зверненням Військової прокуратури сил АТО вона допускає призупинення адвокатської діяльності адвоката Анатолія Тарасенка, який є відомим захисником українських військових і добровольців і не позбавляє адвокатської ліцензії В’ячеслава Цупка, який є зрадником України і терористом, а також батьком Олександра Цупка, колишнього слідчого цієї Військової прокуратури сил АТО, яка бореться з адвокатом Тарасенком! Який яскравий пейзаж!

Ось такі справи, друзі мої. І коли всі ці пазли, разом з іншими подібними, складаєш в одну цілу картину, починаєш розуміти всю цю прірву тотальної брехні, цинічної дволикості і відвертого зрадництва, в яку кинув Україну злочинний режим Порошенка.

Чи є в нас шанс вилізти з цієї прірви? Все ще хочеться вірити, що так.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma