Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-09-14 15:57:00 eye-2 6803   — comment 4

Новий голова Дніпропетровської ОДА - дружина громадянка РФ та бізнес з росіянами

Сьогодні Зеленський представив нового голову Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренко, який замінив Валентина Резниченко на цій посаді. Треба сказати, що Дніпропетровська ОДА чекала очільника доволі довго. 

Чим же відзначився новий керівник стратегічного прифронтового регіону за останні п'ять років війни? Регіону з багатомільярдним бюджетом та населенням понад 3,2 мільйона жителів?  Ти, хто подумав - нічим, будуть абсолютно праві. Нічим у сенсі державотворення або громадської діяльності. Але кілька "досягнень" все ж таки можна відзначити. Абсолютно невідомий "бізнесмен" із Харкова має дружину - громадянку РФ (що працює у компанії “Юнілівер Русь”, зареєстрованої в Росії) та успішний бізнес, що з'явився під час війни. Читач скаже - що ж тут такого?

Успішний бізнес - це добре. Новому голові Дніпропетровської ОДА належить 33,34% компанії “Бі енд Бі Фудз”, де він значиться директором. Фірма позиціонує себе як виробника здорових закусок, кондитерських виробів та інших продуктів харчування. Також Бондаренко – єдиний власник компаній “Устойчивые Бизнес Системы” (надає послуги в сфері IT), “Лок Сток” (виробництво хімічної продукції) і “Філд Маркетинг”. Варто відзначити, що всі фірми зареєстровані не пізніше двох років тому. 

Але є нюанс, наприклад серед клієнтів бізнесу Бондаренко компанії "Устойчивые Бизнес Системы" http://gtsonline.com.ua/ є росіяни, наприклад ТМ "Слобода", ТМ Goldfich та інші. А якщо уважно придивитись до інших компаній? Які "сюрпризи" можна виявити?

Мені, наприклад, цікаво що можна чекати від нікому невідомої особистості, яка несподівано отримує таку посаду. Без своєї команди. Без чіткої громадянської позиції щодо російських окупантів. З родинними зв'язками у країні-агресорі через дружину, та з бізнесом, що спокійно працює з росіянами, незважаючи на війну. Як показують останні призначення Зеленського, на посадах ми бачимо друзів, колишніх працівників Кварталу та інших фірм Зеленського, а також інших нікому невідомих особистостей, які насправді є звичайними ляльками та балакучими головами. Чия лялька Бондаренко? Думаю, що це буде відомо досить скоро. Адже будь-яку ляльку швидко викривають її дії - розподіл коштів, призначення кадрів, пільги та протекціонізм певним комерційним структурам. 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma