Enigma Enigma

Шалена БЄлка

2020-07-11 08:23:29 eye-2 2498   — comment 0

Новий мер для Білої Церкви або реванш?

Вже восени відбудуться місцеві вибори. Біла Церква обиратиме нового міського голову.

Нещодавно стало відомо, що група  Хмельницького, яка на минулих виборах просувала екс-регіонала Костянтина Єфименка, готує "свою" кандидатуру на посаду міського голови Білої Церкви. Цією людиною цілком ймовірно може стати колишній голова Білоцерківської фіскальної служби, член Білоцерківського виконавчого комітету та Голова Громадської організації "Нова Біла Церква" Павло Козирєв. 

Хто такий Козирєв і чим він небезпечний для Білої Церкви? 

15 років Павло Генріхович був міським головою міста Українка Київської області. 

За цей час Козирєв не раз ставав фігурантом корупційних розслідувань. 

За час його владних повноважень в Українці він був звинувачений: в перевищенні службових обов'язків, самоправстві та незаконному використанні бюджетних коштів, сприянні вирубці об'єктів природо-заповідного фонду під забудову, участі в прийнятті незаконних земельних рішень, наданні дозволів на забудову навколо водних об'єктів. 

Все це призвело до того, що силовики проводили обшуки за звинуваченнями у корупційних махінаціях. Через це Козирєв склав повноваження та планував почати "чисте" політичне життя у Білій Церкві, де про його діяння ніхто не знав. Проте міський голова Геннадій Дикий не захотів бачити своїм заступником Козирєва. Відтак останній пішов з політичної арени і очолив міську структуру фіскальної служби. А після звільнення активно почав займатися громадською діяльність та рекламуватися в соціальних мережах.

Павло Козирєв – колишній регіонал, очільник осередку Партії Регіонів Українки, помічник народного депутата від Партії Регіонів. Після Революції співпрацював з партією "Солідарність", яка підтримувала його на місцевих виборах. 

Напередодні Революції Козирєв організував антифашистський мітинг під прапорами Партії Регіонів та Комуністичної партії, закликом якого було протистояти "бандерівцям" і неофашистам які "піднімають голову на Західній Україні". 

Завдяки значним грошовим ресурсам групи Хмельницького, медійній монополії та оновленому образу "реформатора та інноватора" Павло Козирєв має серйозні шанси на крісло міського голови. Питання одне: чи проявлять політичну свідомість білоцерківці...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma