Enigma Enigma

andriy98

2024-05-09 13:50:48 eye-2 378   — comment 0

Одна з найважливіших тем сьогодні - мобілізація

Дуже важливо працювати над репутацією армії, здоровою пропагандою, соціальними програмами, заявив майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

"Я багато пишу про мобілізацію, тому що це одна з найважливіших тем сьогодні. Військо потребує людей, і під час війни це нормальний процес. Звісно, хотілось би мотивувати людей захищати Україну від ворога тільки заохоченням".

За  словами Жоріна, "коли складна ситуація, коли на карту поставлено майбутнє всієї держави та нації", мотивація має бути як позитивною, так і негативною. Також Жорін  зауважив, що держава має мобілізувати всі свої ресурси, всі можливості. Підкреслив, що громадяни мають мобілізуватись - тобто разом працювати на перемогу. А для тих, хто памʼятає лише про свої права, та зовсім забув про свої обовʼязки – має бути адекватне покарання й відповідне ставлення держави. В той же час, якщо людина приймає правильне рішення – вона має знати, що держава про неї подбає", – резюмував він. «Русаки дуже сильно активізували свою агентурну роботу. Заливаються величезні суми, купується зброя, люди - при тому по всій країні. Вербують і за гроші, і «ідейних».

Використовують також інформаційне поле для максимальної дестабілізації ситуації. З подіями на фронті все це складає єдиний комплекс «гібридної війни», яку веде проти нас Росія. На фоні цього дуже обурюють вже зовсім не поодинокі випадки «акцій протесту» проти представників ТЦК від жінок, які бʼють вікна в машинах, нападають на військових, тощо.

В країні надто загрозлива ситуація зараз, аби дозволяти подібні речі. Максим Жорін застеріг українців перед загрозою, яку представляє російська пропагандистська машина. Зокрема, він закликав більш активно протидіяти людям, які шкодять роботі працівників територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma